Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykrywacz kŁamstw !! HeLp

Polecane posty

Gość gość

Witam. Miał ktoś może styczność z wykrywaczem kłamstw? Bo mam pewien problem. Otoż moj chłopak ostatnio strasznie ześwirował. Każdy moj znajomy czy kolega ( w jego oczach) to mój kochanek. Chcemy wziąć ślub ale stwierdził ze ,nie weźmie go dopóki na wykrywaczu kłamstw nie uwierzy własnym oczom, że nigdy go nie zdradziłam ( nawet nie wiem skąd takie podejrzenia, to on znika na imprezkach na całą noc, nie ja ). Nigdy nie zdradziłam mego chłopaka, ale niestety za młodych czasów święta nie byłam. Gdy na początku byłam z nim w związku, uprawiałam cyber seks z jednym mężczyzną, i tak sie zastanawiam... Czy przy pytaniu Na wariografie, o to czy uprawiałam seks z innym mężczyzną, od kiedy z obecnym jestem w związku, powiem że NIE wyjdzie kłamstwo ? W końcu seks to seks, a ślad pamieciowy jakiś został więc tego sie obawiam... Kocham go, a to co zrobiłam 4 lata temu to mój najwiekszy błąd życia. Zna sie ktoś moze na tym ????

Gość gość
Jesli sie tego obawiasz to prawdopodobnie wyjdzie bo wykrywacz klamstw reaguje na zmiany pulsu, wydzielanie potu itp. Wiec jesli tak zareagujesz to wykrywacz uzna to za klamstwo

Gość gość
Albo się wygadaj albo zmniej na lepszego. Jak ci da urządzenie będzie się bała.

Gość gość
gosc 21.03 nie rozumiem :P

Gość gość
Powiedz mu prawde :)

Gość gość
Starałam sie powiedzieć, ale jest bardzo nie wyrozumiały. On znikal na 3 dni, a ja pisałam z innym by nie czuc sie samotnie, Boje sie ze wybuchnie i bedzie po związku.. :( on zawsze tlumaczy sie tym ze iprezuje z kumplami, a tak naprawde diabli wiedza co on robi, ale jesli o mnie chodzi, to od razu wyjde na k***e i nic mu nie bedzie sie dało wytlumaczyc. co robic?

Gość gość
A nie mozesz odpowiedziec na pytanie: Czy odbylas stosunek plciowy z inna osoba w czasie zwiazku? Wtedy nie powinno pokazac klamstwa no bo cybersex to nie stosunek plciowy

Gość gość
Niepotrzebnie nim się męczysz ludzi trudno zmienić.

Gość gość
no wlasnie nie wiem jakie pytanie zadaja mi czy stosunek płuciowy czy ogolnie seks :(

Gość gość
płuciowy sory

Gość gość
Chyba płciowy hehe :P w każdym badz razie powiedz partnerowi aby wlasnie takie pytanie zadał, inaczej marne szanse...