Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przybity

Przeklęty żywot

Polecane posty

Gość Przybity

Zacznijmy od tego, że od dłuższego czasu zastanawiam się , czy nie urodziłem się 20 lat za późno. Dzisiejsza rzeczywistość jest dla mnie zwyczajnie nieakceptowalna.Nie odnajduję się zupełnie w tym chorym społeczeństwie.Mimo tego, iż mam tylko 22 lata to czuję, że mam dosyć swojej przeklętej egzystencji .Ciężko mi jest żyć w świecie , w którym większa część ludzi patrzy się na mnie krzywo , mimo tego , że nic nikomu nie zrobiłem. Niektórzy czepiają się tego, że rzekomo się ,, bujam" a nikomu nie przyszło do głowy, że mój ,, wyzywajacy" styl chodzenia spowodowany jest koordynacją ruchową , która z powodu mojego nieprzeciętnego wzrostu jest taka a nie inna.Innym z kolei nie podoba się moja blizna.

Gość Przybity
Jednak to nie te wrogie , prześmiewcze , nienawistne spojrzenia sprawiają , że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej .Głównym powodem takiego stanu rzeczy jest to , co stało się z płcią przeciwną , atrakcyjniejszą, ponoć ,, delikatniejszą" .Nieważne , czy znajduję się w swojej rodzinnej miejscowości , czy też w mieście , w którym studiuję , czy w Słupsku, do którego jeżdżę co roku i w którym znajduję się teraz. Wszędzie stan faktyczny jest taki sam.A im młodsze dziewczyny , tym jest gorzej .Nie chcę uogolniac , ale co do zasady , dzisiaj dziewczyny,/kobiety (wybrać właściwe) w przedziale wiekowym 15-22 nie mają innych zainteresowań niż alkohol, imprezy, dragi .Nie mówiąc o podejściu do facetów. Większość z Was zgrywa ,, famme fatale " ,, bad girl" a później narzeka, że nie może znaleźć normalnego faceta.

Gość Przybity
Jak byłem młodszy , to marzyłem o normalnej partnerce , uczuciu. Teraz wiem, że jest to niemożliwe, co sprawia , że jestem jeszcze bardziej przybity i zrezygnowany.Gdybym wygrał/odziedziczył kilkadziesiąt milionów, wyprowadziłbym się z dala od tego społeczeństwa .Nie musiałbym patrzeć na te nienawistne spojrzenia Karyn i Sebixów , oraz na szczęśliwe pary, przypominające mi o mojej samotności i niespełnionych marzeniach. Na trzeźwo naprawdę jest to wszystko ciężko znieść .Pić nie zamierzam, bo alkohol i tak wystarczająco fermentu już zasiał(2 miesiące , od ostatnich juwenaliów nie tknąłem alkoholu) .Im dłużej jestem trzeźwy , tym moja niechęć do życia i społeczeństwa narasta. To tyle .

Gość gość
Wykończony jesteś chłopie.

Gość gość
Psycholog

Gość gość
Psychiatra.

Gość gość
poczytaj sobie chlopie chociaz kilka wpisow z takich tematow na dziale ''ogolnym;; jak do czego byscie sie nikomu nie przyznali ' albo ''czy doswiadczyliscie kiedykolwiek czegos strasznego i niewytlumaczalnego'' kiedys myslalem ze mam p********e ale poczytaj ostatnie posty ze inni maja gorzej

Gość gość
Wiesz ilu ludzi się tak teraz czuje :O nie ty jeden :O

Gość gość
E tam. 20 lat temu też ludzie pili i imprezowali, alkohol to dość stary wynalazek ;) Jednak kto pije ten pije, nadal sporo osób wcale nie lubi alkoholu ani imprez, np. ja mam 24 lata a byłam na 1 imprezie. I czułam się tam średnio..alkohol piję tylko okazjonalnie. Choć przecież o wartości człowieka nie świadczy to czy lubi imprezować czy nie lubi ;) Nie uwierzę, że nie ma ani jednej dziewczyny, która byłaby taka jak chcesz..na pewno takie są tylko może kiepsko szukasz. Poza tym z tego co piszesz wynika, że sam piłeś..bo na trzeźwo ciężko żyć. Może te dziewczyny też zapijają smutki i samotność?

Gość gość
Piszesz, ze dziewczyny pija.. A sam wspomniales o popijawie na Juwenaliach. No i chcialbys sie wyniesc, gdybys mial na koncie pieniadze.. A wiesz, ze wiele osob sie wynosi z dala od tego spoleczenstwa i pracuje tam gdzies na swoje utrzymanie?? Moze to jest jakis sposob?? ;) Poza tym nie wszystkie dziewczyny sa takie jak opisales. Ale Ty tylko takie dostrzegasz.. Trzeba sie wziac za siebie, byc aktywnym, bywac tu i tam i z dobrym nastawieniem. Zycie czasem dostarcza tego, na co zaslugujemy. No a przeciez "kazdy moze krytykowac".. Do dziela.