Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuję godnego polecenia zespołu woj. Śląskie.

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję na wesele za dwa lata ciekawego zespołu. Woj. Śląskie. Kogo polecacie. :-)

Gość gość
Z całą odpowiedzialnością polecam zespół EXTENSIVE! Najwspanialszy zespół, są cudowni, prowadzą przepięknie. Nigdzie nie znajdziecie lepszego zespołu. Gorąco polecam :)

Gość gość
Polecam Zespół Extensive Łany Wielkie woj. Śląskie . Zespół w 100% godny polecenia

Gość gość Robert
Ja sie dolaczam....rowniez ich polecam.

Gość gość
Zespół Extensive.Zespół rewelacyjny!! Świetnie graja!!! Repertuar bardzo dobrze dopasowany do gości, dzięki czemu wszyscy świetnie się bawią, zarówno młodzi jak i Ci starsi. Bardzo dziękujemy za super zabawę POLECAMY !!!

Gość gość
Zespół Extensive. Miałam przyjemność bawić się przy oprawie weselnej tego zespołu .Zarówno ja jak i wszyscy goście byli pod ogromnym wrażeniem prowadzenia na wesoło i z powerem całej imprezy .Energiczny śpiew ,który pięknie zgrywał się w harmonii z innymi głosami , wspaniały i szeroki repertuar , gry ,zabawy ..no cuda ;)!! Goście zachłyśnięci , cóż za wspaniały i niepowtarzalny zespół.Polecam z całą odpowiedzialnością i dodam ,że jest to grupa z duszą i polotem .Serdecznie polecam :-)

Gość gość
Zdecydowanie zespół Extensive. Prawdziwi spece od robienia dobrych imprez. Świetnie grają i śpiewają i nikt z nimi nie może się nudzić.

Gość gość
Polecam Extensive, grają bardzo fajna muzyke która spodoba się kazdemu

Gość gość
Zespół Extensive gra muzykę na żywo, grają oni każdy rodzaj muzyki, przeważnie do tańca. Polecam

Gość gość
Extensive? Byłem raz na weselu gdzie akurat grali i impreza była bardzo fajna

Gość gość
Polecamy zespół Extensive, który grał na naszym weselu. Pełen profesjonalizm, zróżnicowany repertuar, czyste wokale i otwartość na propozycje to atuty tego zespołu. Zarówno goście jak i my byliśmy zachwyceni i bawiliśmy się wyśmienicie.

Gość gość
Extensive to zespół z klasą i mega energią! Kto szuka czegoś więcej niż discopolowe przytupy to trafił idealnie. Dawno nie byłam na weselu z tak świetnym zespołem, który porywa każdego do tańca. :)

Gość gość
idźcie z nurtem czasu i dj'a weźcie!

Gość gość
Na śląsku dj nie przejdzie. My zatwardziali tradycjonaliści. Jestem z Katowic. Dobrze znam zespól jeden zespół, który zręką na sercu mogę polecić. Jest tomExtensve. wygooglajcie sobie ich w necie i posłuchajcie jak grają.

Gość gość
i właśnie tu się mylisz kolego, bo macie tam bardzo dużo dj'ów;)!

Gość gość
Mogę Cu polecić extensive. Pięknie przeprowadzają całą ceremonię weselną. robią krótkie przerwy i bardzo dobrze obserwują nastroje gości i do tego dostosowują utwory. są perfekcyjni!