Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci,mezowie dbaja o swoje zdrowie?regularnie sie badają?

Polecane posty

Gość gość

czy wasi faceci,mezowie dbaja o swoje zdrowie?regularnie sie badają?

Gość gość
Tak. Podobnie jak ja i większość rodziny.

Gość gość
i k****a i jądra bo łatwo o raka jąder szczególne w młodym wieku

Gość gość
nie chodzi mi o badanie prostaty ,ale o zwykle badania krwi chociaz. o zwykla morfologie. on nawet tego nie robi.

Gość gość
a ja nie pisałam o prostacie tylko raku jąder !!!!!!! najczesciej w wieku 15 -40 lat !!!!

Gość gość
Niezbyt, sam strasznie długo sie do wszystkiego zabiera, jak go przymuszam to sie zlosci, a z drugiej strony sam sie przyznaje, ze potrzebuje gderania...dziwny czlowiek to jest pod tym wzgledem. Na szczescie z pracy mial w tym roku full wypas badania, w tamtym roku USG jajek przy okazji wazektomii. O krew teraz musze go scignac bo jedna rzecz trzeba kontrolowac (sam poltora miesiaca nie moze do laboratorium trafic).

Gość gość
Ja robie sob9e badania co roku: morfologia, mocz, ekg, rentgen klatki piersiowej, neurolog. Pracuje, zarabiam sporo i jestem glowa rodziny. Jestem odpowiedzialny. Nie chce zony i dziecka kiedys zostawic umierajac, tylko to ja mam byc dla nich zawsze oparciem. Wiec musze byc silny, zdrowy i zaradny. Chce kiedys syna wprowadzic w doroslosc, nauczyc Go bycia mezczyzna, rowniez dajac Mu przyklad. Byl.nie byl.lajza jak 90proc.spoleczenstwa!

Gość gość
I chcialbym jeszcze dodac, ze same badania nic nie daja. Trzeba uprawiac regularnie sport i odzywiac sie zdrowo. Osobiscie: 3 razy w tg silownia plus 1-2 razy w tygodniu ide na nogach z pracy ponad 13 km. Trzeba tez odpowiednio czytac swoj organizm i sie suplmenetowac. Robcie tak, a bedziecie w bardzo dobrej kondycji fizycznej i psychicznej, co z kolei przelozy sie pozytwnie na sypialnie, jak i efektywnosc w pracy. Pozdrawiam. W.