Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubieniec

Bardzo ważne pytanie

Polecane posty

Gość Zagubieniec

Witam.Jestem po przejściach z żoną.Sytuacja zmusiła mnie do tego bym się wyprowadził-honor mi nie pozwolił być dłużej u teściów.Żona została niestety z matką i ogólnie cięzko wyczuć co bedzie dalej bo ma na mnie wyj****e.Ja sie staram,tak mi się wydaje a ona skupia się tylko na dziecku i wogole nie chce mi pokazac chociaz cienia nadzei czy jest o co walczyc.Nabroilismy oboje-bez zdrady.Ale ostatnio dala mi do myslenia jednym zdaniem.Cos sie zeszlo ze moze ona juz kogos wczesniej miala a klotnia byla tylko pretekstem?Powiedziala to niby zartobliwie,jednoczesnie z szyderczym usmieszkiem.Nie wiem co o tym sadzic bo wczesniej przez 5 lat malzenstwa nie dawala mi nigdy podstaw bym cos podejrzewal.Jest na mnie zla to fakt,ale czy mozna przy zwyklej wymianie zdan tak z nikad wymyslec taka teorie czy moze jest cos na rzeczy?Kobiety pomozcie bo nie moge tego zrozumiec i mam metlik w głowie...

Gość gość
Chciala Cię wkurzyć/ zazdrość wywołać / ukłuć.

Gość Zagubieniec
Też tak myślę,tylko ta niepewność...Wydaje mi się,że gdyby faktycznie coś było na rzeczy to taką wypowiedzią otworzyła by sobie drzwi do tej nowej relacji i nie chciałaby nic juz ze mną.A tu mówi że ona nie wie co chce ode mnie,nie wiem czy chce nadal ze mną byc a jednoczesnie czeka na moje zmiany.Pogubiona też jest chyba strasznie?