Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka wyzywa mnie bo mam odmienny poglad nt uchodzcow

Polecane posty

Gość gość

Obydwie mamy po 28 lat i razem pracujemy. Ona zgrywa taka nowoczesną. Probuje mnie ponizyc na kazdym kroku, nazywa mnie pisòwą choc ja osobiście nie naleze do zadnej partii. Dzis wywiązała sie sprzeczka bo powiedzialam, ze rzad ma racje nie chcac przyjmowac do nas uchodźców. Strasznie ja to oburzylo powiedziala, ze mam poglady jak 60 letnia babka, ze ci ludzie sa tacy biedni i ze trzeba ich przyjac. Mi ludzi szkoda i uwazam ze pomóc nalezy ale nie w taki sposob, jak wymaga od nas tego ue, poniewaz wg mnie zburzy ti bezpieczeństwo naszego kraju.

Gość gość
Wyzywała ciebie to znaczy co powiedziała i jakich słów użyła?

Gość gość
Zapytaj jej czy uwaza ze za malo ukraincow przyjelismy. Wsrod nich tez jest duzo uchodzcow z Doniecka i Luganska.

Gość gość
Smiala sie ze mnie mówiąc, ze jestem zacofana w swoich pogladach

Gość gość
To smiej sie z niej mowiac ze skonczy jak te laski ktore pomagaly uchodzcom w osrodkach po czym przez nich zostaly zgwalcone albo zamordowane. Operuj faktami, ilu uchodzcow ile przestepstw popelnia i ilu wsrod nich terrorystow etc. Smiej sie z niej ze pewnie lubi ssac sniade kvtasy i pewnie wlasna matke i bezpieczenstwo by za to sprzedala.

Gość gość
Czyli autorka mija się z prawdą gdyż koleżanka nie wyzywała ją tylko stwierdziła z usmiechem że jesteś zacofana.