Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za zakazem wstępu Ukraińców do PL, żeby udupic chciwych pracodawców

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie?

Gość gość
Że jesteś idiotą

Gość gość
Pewnie nałogowo używasz słowa"ciapaty" i każdy obcokrajowiec wywołuje u Ciebie poczucie zagrożenia. Myślisz tylko o tym, jak inni się we wszystkim mylą i tylko Ty masz rację. Wymyślasz tylko zakazy opierające się na izolacji i budowaniu muru między ludźmi. Lubisz wszystkich wyzywać i obrażać, chociaż w głębi duszy masz takie kompleksy, że się samego siebie ciągle wstydzisz. Taki zakaz mówi tylko o Tobie. Życzę Ci, żebyś zmienił poglądy i szukał porozumienia między ludźmi, bo bez niego nic nie ma sensu. Szkoda, że nie uczycie się historii-szczególnie II wojny światowej, bo tam jest opisane, co się dzieje jak tacy ludzie jak Ty dojdą do władzy. Dziwi mnie, że swoje frustracje można nadal tłumaczyć, bo Żydzi, Muzułmanie, no i jeszcze Ukraińcy teraz. Jest kryzys trzeba znaleźć kozła ofiarnego i prowadzić z nim wojnę, tępić od razu ruszy budowa muru, a to tylko na budowę muru Ciebie stać.

Gość gość
Ale ja nic nie mam do Ukraińców, jestem za tym nawet, żeby dostali w końcu możliwość wyjazdu na zachód. Mam coś do chciwych pracodawców polskich i chcę im odebrać tanią siłę roboczą, żeby nie mieli już nikogo, niech i Polacy i Ukraińcy jadą na zachod, a dusigroszom polskim niech w pięty pójdzie.

Gość gość
Pół biedy ukry, a co z ciapatymi? to bydło zalewa kraj i panoszą swą chorą religię dla debili i pedofilów czyli islam, to jest zagrożenie!

Gość gość
racja!