Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia 55

Zdradził mnie na stare lata

Polecane posty

Gość gość
Skoro baba wywnętrza się na kafe to niech ma. Nikt nie traktuje poważnie tych wypocin oprócz niej. Już to świadczy o tym, że ma "kłopot z głową" Mąż zdradził bo mu nie dawała latami, a teraz płacz. Tak to jest z tymi starymi babami z zakrystii.

Gość gość
Ta Marysia/Madzia powinna się głęboko zastanowić. Tyle lat bez seksu, a ona jest zła? Powinna się leczyć, a nie obarczać wszystkich odpowiedzialnością. Mąż cię nie pożąda i zawsze będziesz wyłącznie matką jego dzieci.

Gość gość
Tego ciaglego pier//////tolenia nie da sie po prostu czytac. Czy tu ktos wpadl w jakas petle myslowa i nie moze z niej wyjsc, hahahahaha. Ciagle to samo.

Gość gość
Miałaś rację Babafemi ,że tu już nie da się porozmawiać , więc dziękuję bardzo wszystkim , którzy poświęcili mi trochę swojego czasu i uwagi.

Gość Marysia 55
Zamykam temat.Marysia 55

Gość gość
Ona nie jest w stanie przyjąć do wiadomości, że mąż woli kochankę od niej. Ona woli wnuki, a on woli mieć jakąś koleżankę do seksu. Zastanów się o co ci właściwie chodzi. I tyle w temacie.

Gość gość
11:17 Gdyby wolal kochanke to by do zony nie wrocil. Przestan piertolic jak potluczona. Scyzoryk sie w kieszeni otwiera jak sie czyta takie madrosci.

Gość gość
Samo tu g**niarstwo co życia nie zna. Ale spokojnie wszystko przed wami.

Gość jagoshka
Autorko współczuję Ci, ale sama popchałaś męża w ramiona innej, kobieta 60 letnia wcale nie musi być stara, starszą to się sama robisz myśląc o emeryturze , wnukach , siedzeniu i biadoleniu , też jestem przed 60 ale czuję się o 20 lat młodsza, biorę życie całą gębą , bo i kiedy jak nie teraz kiedy wszystko/scy są ukontentowani, zwiedzam, fitnes,imprezy,kosmetyczka, fryzjer itp.. moi wnukowie są dumni z takiej'młodzieżowej' babci, i sama widzę spojrzenia facetów, więc tak jak inni napisali baba w bamboszach i spódnicy plisowanej na gumie, jak mieć pociąg do takiej ???

Gość komik59
Coś mi się wydaje że miała rację ta Marysia ,że pisała do konkretnej jednej pani 40+. Coś za bardzo ta osoba jest zaangażowana i nadal twierdzi że facet woli kochankę a on kochankę już kopnął w zad i wrócił do tej starej żony. Ponadto osoba ta pisała całą noc , chociaż autorka nie odzywała się do rana. Coś w tym jest zastanawiającego.

Gość gość
Po co wypisujesz te głupoty na kafe? Oczekujesz jakichś porad od małolatów? Twoje małżeństwo się skończyło. A ty jesteś głupia że jeszcze to ciągniesz Marysiu ;)

Gość komik59
Widzę, że coś tej jednej pani 40 + pasowałoby gdyby Marysia zrezygnowała i rozwiodła się z mężem. Ale wydaje mi się , że im bardziej będziesz naciskać , żeby się rozwiodła, tym bardziej umocnisz ją w decyzji trwania w tym związku. Oj łatwo nie będzie tym bardziej , a może przede wszystkim , że facet się rozejrzał że w krzakach zimno i niewygodnie i wrócił do cieplutkiego łóżeczka żony. W tym łóżeczku to jednak coś się działo od czasu do czasu.

Gość gość
Ta Marysia ma problem we własnej głowie. Nie chciała seksu a teraz rozpacza. Zastanów się do czego jest ci potrzebny mąż. Żeby wnuki z tąbą niańczył? Dla ciebie jest to sens życia, a dla niego może nie. Pomyślałaś o tym, że on nie chce tych wnuków niańczyć ?

Gość gość
Baba zabawiła się z twoim wyposzczonym mężem. A ty robisz z tego tragedię. Wychowałaś się chyba w kopcu wariatko, skoro takie głupoty tu piszesz.

Gość gość
Marysia/Madzia wrzuca ten sam temat od miesięcy i oczekuje, że gimbaza jej pomoże w rozwiązaniu problemu. Problem musisz rozwiązać sama. Jesteś na prawdę nienormalna sądząc, że ktoś ci tu pomoże. Raczej cię wyśmieją. Czego oczekiwałaś Marysiu, że ludzie będą współczuć kobiecie, którą mąż zdradził? Wcześniej pisałaś, że nie było seksu od 5 lat. Każdy, kto jest na kafe na bieżąco widzi jak mącisz. Jeśli od lat nie chcesz seksu z mężem, to musisz mieć świadomość, że mąż kogoś sobie znajdzie. Ty nie chcesz seksu a on chce i tu jest pies bogrzebany. Jako starsza pani założyłaś, że mąż tak jak ty nie ma żadnych potrzeb w tym zakresie, a kiedy się okazało że jest inaczej rozrywasz szaty. Przestań się ośmieszać. Jak nie ta to będzie inna i musisz to znosisz skoro między wami wszystko się wypaliło.

Gość gość
blablabla blablabla blablabla blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Gościu , nie zauważyłaś żę wszyscy sobie poszli i zostałaś sama?

Gość gość
17:07 Jak to sama, przeciez ty jestes :D

Gość gość
żona mu nie daje to z*****ał gdzie indziej a to, że wrócił świadczy o tym, że ma w d***e tą kochankę.

Gość gość
Madziu, Madziu, Madziu uśmiechnij się mamy nowy dzionek :)

Gość gość
No i masz nauczkę Marysiu. Nie ma co sobie żałować, bo żyje się tylko raz. Jakbyś parę razy zdradziła swojego męża, to teraz nie miałabyś takiego żalu. A teraz na pewno myślisz jakby to było z tym czy tamtym. Całe szczęście mąż miał trochę więcej rozumu i wcześniej zaczął eksperymenty seksualne;)

Gość gość
To znajdź sobie chłopa co cię przerżnie zamiast biadolić na kafe

Gość gość
Wniosek z tego taki że nie opłaci się być nikomu wiernym bo i tak wczesniej czy później będzie się zdradzonym. Ja swojego zdradzilam dawno temu miałam wyrzuty sumienia i po co po to żeby się dowiedzieć że on też mnie zdradził nie tak dawno. Przynajmniej mi teraz nie żal że to kiedyś zrobiłam a Marysi żal że była wierna po to żeby zostać zdradzoną. Nie warto być wiernym i oddanym.

Gość gość
Swoją drogą niezłą miałam satysfakcje jak mi powiedział że mnie zdradził a ja jemu po jakimś czasie że ja też i odpowiedziałam mu wszystko ze szczegółami. Jego mina nie do opisania.

Gość gość
Marysiu przestań o tym myśleć. Znajdź sobie jakiegoś pana i odpłać mężowi tym samym,