Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suplementy młody jęczmień

Polecane posty

Gość gość
to jest kolejny akt wyprzedazy biofarm

Gość gość
Sztuczna sprzedaż rusza? Jęczmień skuteczny gorzej ze chrom. Leki genetyczne dobiły do jęczmienia . To chyba chrom działa nie jęczmień.

Gość gość
Zawsze sa inne opcje choćby Olimp lub Avet. Mnie suplementy Biofarm nie zachwycały. Choćby ta ich gowniana ciężkostrawna witamiba C. Lub jeden ze słabszych magnezow magnefar. Raz kupiłam przez przypadek to dostałam zaburzeń żołądkowa jelitowych. Jeszcze te ich leki z ta przedzialks.

Gość gość
Rozglądnijcie się w drogeraich HEBE. Często można trafić na promocje. Dla mnie to kolejna ściema. Chrom w preparatach działa, który zresztą nie ma najlepszej opinii.

Gość anka34567
Pure Herbs Olimp Labs, ale jest też chrom. Dostępny choćby w ZIKO lub w HEBE W Aliness Naturalny Młody Jęczmień jest 450 mg. Można zamawiać online lub w zielarniach. W Swanson Barley Grass jest 500 mg. Ten z Biofarm ma namieszany skład, poza chromem spirulina, zielona herbata, jod

Gość gość
Są jeszcze pitne. Te mają przyswajalność. Tylko wybierajcie te bez błonnika, bo z błonnikiem są zabójcze. Liofilizowane.

Gość gość
Kup sobie do picia i miksuj smoothie. Kapsulki do połykania.

Gość gość
Nie lykajcie chromu. Nie ma najlepszych opinii. Jęczmień przeczyszcza. Chrom zaburza trawienie .

Gość gość
Polecam poczytać o rakotwórczości chromu zanim sięgniecie po suplementy zawierające ten pierwiastek (składnik większości preparatów na odchudzanie)

Gość gość
Nie znam suplementu z młodego jęczmienia, wiem że jedza ten jęczmień. Co do suplementów moge polecić te z alg morskich szwedzkiej firmy Alg Borje http://sklep.alg-borje.pl/. Testowałam na własnej osobie

Gość gość
polecam w z Olimp,ja upolowałam na wyprzedaży w HEBE.

Gość gość
Jęczmień jest nieskuteczny. jeśli coś działa, to te duże ilości chromu. Z chromem jest z kolei ten problem, że wykazuje działanie rakotwórcze. Ja zalecam powolne odstawienie mięsa, dużo warzyw, woda mineralna, herbata zielona oraz kawa czarna. Zrezygnować z kolacji. Graham z pomidorem, sałatka warzywna i koniec. Z deserów tarta owocowa.

Gość gość
Smoothie miksy i jęczmień. Jak sie tym zeby niszczy? Jak szkliwo zawala kamieniem. Poprawia przemianę materii.

Gość gość Karolina
Jeżeli chodzi o odchudzanie to ja zdecydowałam się na Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu, bo po 4 miesiącach nie mam ani grama nadwagi

Gość gość
G****o nie Biofarm, szuczna sprzedaż, wywal z kasy

Gość Sebusti
Jak szukacie dobrych suplementów to polecam zajrzeć na ichemia.pl mają dużo fajnych supli i co najważniejsze w dość dobrych cenach.

Gość gość
Ja kiedyś chrom brałam ale na moje oko to pic na wodę. Nie działało to na mnie wcale, tyle że się nałykałam. Dla mnie jęczmień o wiele wiele lepszy jest. Zamawiam sobie https://targroch.pl/pl/zdrowa-zywnosc/121-mlody-jeczmien-proszek.html w proszku, przed posiłkiem rozrabiam i piję, to i trochę dodatkowo żołądek zapycha i tak się jeść nie chce. Pierwsze wrażenie dziwne, ale suma summarum można się przyzwyczaić do smaku.