Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spory penis?

Polecane posty

Gość gość

Mam ciągle ochotę na seks, kiedy widzę laski to jedna myśl mi tylko w głowie, wyobrażam sobie jak bym je wypiescil, i wsadził mojego penisa który jest dość spory, 17 cm dl na 17 cm obwodu ( średniej długości ale bardzo gruby). Po prostu nie mogę żyć bez seksu. A swoją drogą czy taki sprzęt jest zadowalający dla was dziewczyny, bo kilka w moim życiu się zdażyło ze narzekalo ze za gruby i czuły dyskomfort

Gość gość
spoko w tym przypadku gruby lepszy od chudego a laski pewnie suche były przypomnij im że przez tą dziurę przechodzi czasami dziecko to co to tam jakieś 17cm obwodu czyli około 5,4 cm średnicy następnym razem wal taką ciasną w anala ! :)

Gość gość
Nie wielkość się liczy acz figlarność a ochota w tym wieku na seks to normalny objaw,później hormony nie będą tak buzować. Co do wielkości to te opowieści,że im penis większy tym lepszy to anegdoty,ja zawsze wolę mniejszy a to co mówiły twoje partnerki tylko to potwierdza.

Gość gość
Ale ja mam 32 lata i jak ochota była za młodu tak pozostała, tylko bym bzykal, pewnie kiedyś się to zmieni, i co ja wtedy będę robil

Gość gość
@ gość dziś jak ci się zmieni to ty będziesz dawał czyli będziesz ciotą

Gość gość
Co ci sie zmieni : Ja jestem dużo starszy od ciebie i z roku na rok mam coraz wieksza ochotę

Gość gość
do 11.09 no i ciebie w******* jako pierwszego, ale będziesz kwiczał, lepiej zacznij cwiczyc d**e

Gość gość
masz idealny sprzęt, dlaczego ja takiego nie mogę znaleźć. jak miałam facetów to albo małe a jak długi to cienki, a ty masz grubego i idealna długość!

Gość gość
Wstaw fotke,zawsze marzyłam zeby takiego wpuścić do środka.

Gość gość
Mnie osobiście zawsze dziwi jak laski krzyczą, że marzą o ogromnym penisie. Ja nie lubię dużych. Nie lubię też małych. Najbardziej odpowiadają mi średnie 15-16 cm. Zdecydowanie wolę krótsze ale grubsze. Kiedyś spotykałam się z chłopakiem, który miał 22 cm. No, dla mnie osobiście horror. Dla niego też raczej średnia frajda bo się musiał cały czas pilnować, by nie wsadzać za głeboko bo bolało mnie podbrzusze. Bez względu na pozycję, każdym ruchem walił mnie w szyjkę macicy. Ból jakby ktoś mnie dźgał szpilukcem do lodu po jajnikach. Nigdy wceśniej ani później, nie spędziałam tyle czasu na kolanach, robiąc laskę niż podczas związku z nim. Byle się tylko wykręcić od stusunku. Ogólnie super człowiek ale sex zrujnował nasz związek. Ożenił się później z moją znajomą (poznali się na moim weselu) i zwierzyła się mi, że ma ten sam problem tylko zamiast ssać daje mu wkładać w pupę. 9/10 ich stosunków to stosunki analne bo w ten sposób jego długość nie jest problemem.

Gość gość
znowu ten fantasta :o od miesięcy tu przesiaduje i codzień to samo :o paszoł won mitomanie