Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe upławy. Proszę o radę.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moim problemem sa biale uplawy. Pojawiaja sie praktycznie w kszdym cyklu i utrzymuja sie okolo 10 dni. Na pewno nie jest to grzybica ani zadne zapalenie. Nie ma grudek, nie ma brzydkiego zapachu i nic mnie nie swędzi. Bylam u lekarza i kazal mi brac dopochwowo jakies tabletki ( nie pamietaam nazwy ). Pomoglo ale w następnych cyklach bylo to samo. Nie przeszkadzalo by mi to, ale podczas stosunkow jest troche krepujące... czy miala ktoras z was takie cos i pozbyla sie tego raz na zawsze? Pozdrawiam

Gość gość
Ja ogólnie różnorakie upławy mam odkąd pamiętam. Od lekarzy zawsze słyszę, że najwidoczniej taka moja fizjologia, bo cytologia i inne testy nie wykazują nieprawidłowości. Może tak jest i u Ciebie? Skoro nie masz żadnych dolegliwości z tym związanych, to może tak już po prostu jest. Choć zawsze też możesz stosować dopochwowe probiotyki po każdym okresie. A jak wyniki cytologii?

Gość gość
Cytologia dobra i zdrowa tez jestem dlatego mnie to dziwi ze tak sie dzieje...

Gość Cleo1976
Mogą to nie być żadne upławy, lecz fizjologiczny, zdrowy, normalny śluz, który wydziela większość kobiet.Jest on płodny, jeśli oprócz niego nie obserwujesz żadnej innej wydzieliny (bardziej mokrej, przeźroczystej i rzadkiej).Wtedy możesz zajść w ciążę przez wszystkie dni występowania tego śluzu i jeszcze przez 3 dni potem.

Gość gość
Jedz g****o. Polecam.