Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenalub

Chłopak namówił mnie na zabawę z innym

Polecane posty

Gość Marzenalub

Chłopak namówił mnie na zabawę z innym chłopakiem przy nim. Z początku nie byłam przekonana do tego ale odważyłam się. Byliśmy ze znajomymi na wakacjach, jednego wieczoru mój chłopak poprosił bym założyła leginsy i stringi, obcisłą bluzkę bez stanika. Powiedział że zaprosił Maćka do nas do pokoju na wieczór, zaskoczona dopytywałam się po co, odparł że po to o czym rozmawialiśmy już. Maciek był facetem naszej koleżanki, przystojny i w moim guście. Kiedy wszedł do pokoju z butelką wina drżałam z obawy co z tego wyjdzie. Piliśmy wino, rozmawialiśmy . Widziałam że Maciek wpatruje się w moje sterczące pod obcisłą bluzką piersi. Kiedy za którymś razem przechodziłam obok niego przyciągnął mnie do siebie i posadził na kolanach. Patrzyłam na Janka na jego brak reakcji. Maciek zaczął mnie dotykać po udach, czasem musnoł po tyłku. Widziałam że mój chłopak uśmiecha się , podobało mu się to. Ja czułam się dziwnie choć podnieca. Wstałam i podeszłam do okna by zaczerpnąć powietrza. Wtedy kolega podszedł od tyłu i ostentacyjnie zaczął dotykać mojego tyłka, odsunełam jego rękę , a Janek rzekł 'pozwól mu fajnie na to potrzeb, nie krępuje się'. Wypiełam bardziej tyłek a on znów go dotykał, delikatnie to znów mocno ściskając. Coraz bardziej stawałam się podnieca. Poczułam dłoń Maćka na szyi, wędrowała w dół po plecach pośladkach aż dotarła między uda mocno zaciskając się na kroczu aż uniosłam się do góry. Ciągle masowa mój tyłek, mówił że jest cudowny. Nagle przycisnoł się do niego poruszając się jakby chciał tam wejść. Odwrócił mnie przodem do siebie i zaczął całować mnie z języczkiem, widziałam kątem oka Janka jak na nas patrzy i dotyka się. Maciek jednocześnie stał się na chwilę brutalny, złapał mnie mocno za krocze i ściskał. Mimo bólu było przyjemnie. Janek zawołał nas na kanapę obok siebie. Maciek usiadł a mi kazał stanąć przed nim, ręka muskał moje piersi zjeżdżając chwilami na moją cipke. Byłam bardzo podniecona i mokra bliska orgazmu. Zauważył to i sięgnął ręką między moimi udami do tyłka, palcem jeździł między pośladki, mi kazał włożyć sobie rękę w majtki i pięścić się. Tak doszłam. Zapytał czy on też może skończyć przy mnie, odparłam że tak. Kazał mi położyć się na ławę i wypiąć tyłem, Janek podszedł zsunoł mi do połowy tyłka leginsy a Maciek zaczął swoim k...sem ocierać się o pośladki, był twardy i gorący. Po chwili poczułam jak tryska na mój tyłek. Podziękował za miły wieczór i zaproponował że jak jutro na kolację założę szarą obcisłą sukienkie to potem wpadnie do nas. Jasne że tak zrobiłam, podobała mi się ta zabawa. O tym wieczorze innym razem.

Gość gość
Marzenalub zazdroszcze Ci!!!Tez tak bym chciala tylko ze mam bardzo zazdrosnego chlopaka

Gość Marzenalub
Kolejna noc była jeszcze fajniejsza. Teraz próbują obaj namówić mnie żeby dołączyła do nas jego dziewczyna. Nie jestem do tego przekonana, znam ją i dziwnie czuła bym się, ona jest bi. Wiem też że mój chłopak ma na nią ochotę.

Gość gość
skoro jest Bi to wyliże ci lepiej niż ten twój rogacz ! :)

Gość Marzenalub
Ale ja jestem hetero i nigdy nie byłam z kobietą. Nie wiem czy dałabym radę patrzeć jak mój chłopak ją obraca.

Gość gość
Marzenalub dziś nie masz do siebie w ogóle szacunku. Wykorzystało Cię dwóch facetów jednocześnie a Tobie to się podobało. Zupełnie jak kotka w marcu.

Gość gość
Pomijając, że Twój własny facet widzi w Tobie jedynie przedmiot swojego pożądania, nic więcej. Normalnie facet nie pozwoliłby się zbliżyć innemu, nie pozwoliłby zrobić z niej jedynie narzędzie do zaspokojenia popędu.

Gość gość
@ Marzenalub dziś nie bądź głupia masz okazję za free poeksperymentować bez konsekwencji to bierz a wnioski wyciągniesz później ! :)

Gość gość
szmaty

Gość gość
To nie jest wcale tak że taki facet nie kocha czy też widzi narzędzie.Faceci są z natury poligamiczni i kręci ich jak wybranka się innym podoba.Są kraje gdzie związki są wieloosobowe z przewagą mężczyzn. (Poszukaj,poczytaj) i wtedy osądź,cudownie jest z takim mężem,zgodzi się chętnie na twój skok w bok! Korzystaj

Gość gość
Mialam wtenczas 18lat jak moj pierwszy chlopak zaproponowal mi zebym zgodzila sie na zabawe z nim i jego kolega Tego kolege znalam bo juz dyskretnie z nim noc spedzilam i juz jego sprzet widzialam jak sie z nim kochalam.Po dlugim namysle powiedzialam chlopakowi ze sie zgadzam, super bylo ale chlopak nie stanal na wysokosci swoich mozliwosci i tylko z tym kolega sie bawilam. Na tym spotkaniu nie zakonczylam bo mi sie to bardzo spodobalo

Gość gość
Byłam z moim mężem i jego kolegą. Mąż chciał tylko popatrzyć jak obciągam koledze. Później znaleźliśmy puste miejsce z dała od ludzi i ja kochałam się z kolegą na jeźdźca. Strasznie mi się to podobało. Po kilku minutach kolega rżnął mnie na stojąco lekko opartą o drzwi samochodu. Szczytowałam dwa razy. To były czasy!

Gość gość
Jak chodzi o mnie to mogłabym się kochać nawet z trzema facetami. Z dwoma już próbowałam i był jeden problem: oni spuścili się za szybko i nie byli wytrzymali. Ja bym chciała żeby mnie ru/cha/li conajmniej dwie godziny w różnych pozycjach a oni niestety padli już po 4 minutach.

Gość gość
@ dziś widocznie za młodzi byli jak to się mówi 2 ruchy i worek suchy ! :)

Gość gość
C*pą nie mydło się nie wymydli a rozkoszy dużo :p