Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co facet zachwyca się przy mnie innymi?

Polecane posty

Gość gość

Skoro rzekomo mu się podobam. Czy Wy nie wiecie że to jak kula w płot, tym bardziej przy pewnej siebie osobie

Gość gość
Bo chce żebyś coś w sobie zmieniła. Zadbała o figurę włosy makijaż itd.

Gość gość
1) zle wychowany 2) ma kompleksy 3) chce zebys byla zazdrosna 4) chce cie ponizyc etc etc etc

Gość gość
Bo chce żebyś coś w sobie zmieniła. Zadbała o figurę włosy makijaż itd.

Gość gość
Chce cię poniżyć. Chce cię porzucić, ale boi się zerwać i chce, żeby było na ciebie. I tak dookoła Wojtek.

Gość gość
po to że taki ma charakter dzifffko ;)

Gość gość
Właśnie one sa bardzo podobne do mnie. Jestem zadbana. Nie robi tego bardzo czesto, moze ze 3 razy mu sie zdarzylo. Jeszcze nie jestesmy ze soba gość dziś po to że taki ma charakter dzifffko oczko.gif x nie nazywam sie tak samo jak ty :) kiepski jasnowidz z ciebie

Gość gość
Ogólnie dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Bo jest chamem...kopnij go w d**e i sie nie zmieniaj...jak chce zebys cos w sobie zmieniła to zmień faceta:-D

Gość gość
dla mnie to byłaby zachęta do zdrady zainteresowania się innym samcem,a po co on to robi ,pewnie by wzbudzić zazdrośc albo jest bucem który myśli ze jest wtedy samczy ,ja za takie coś miziam innego bo jestem bardziej złośliwa :-)

Gość gość
Jestem facetem i robiłem/robię z dwóch powodów -5% żeby poniżej jak mnie wkurza -95% żeby pokazać co mi się podoba a raczej udowodnić że można o siebie zadbać bardziej. Moja dziewczyna na wszystkie moje uwagi zawsze twierdziła "ze się nie da" więc chciałem jej udowodnić że się da. Po kilkunastu miesiącach zrozumiała.

Gość gość
Głupi jesteś. Jak ktoś się nie podoba to szukamy lepszej. Chyba, ze nie mamy szans to morda w kubel bo karma wraca

Gość gość
Bo jest *****czem i chętnie by je przeleciał i tak mu się chce że nie potrafi się powstrzymać przed opowiedzeniem tego światu... wiem bo jestem facetem