Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam Około msc temu wspolzylam z chlopakiem bez prezerwatywy. . 2 tyg później miłam normalny okres, później pojawiła się dziwna przeźrozysta wydzielina z pochwy, teraz mam ciągle zgage, jestem niwyobrażalnie zmęczona i mam zmienne nastroje... Jestem dwa dni przed okresem i strasznie spuchłam ( zwłazcza brzuch ) a gdzy wypije choć małą ilość alkoholu to wymiotuje, czy to może być ciąża?

Gość gość
Wątpię, żebyś była w ciąży... dostałaś przecież normalnie okres, to się wyklucza Test ciążowy na pewno rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości, jeżeli jeszcze jakiekolwiek masz

Gość gość
Skoro nie słyszałaś o testach ciążowych i zadajesz takie durne pytania, to musisz być jeszcze w gimnazjum, a w takim przypadku najlepiej przede wszystkim zgłosić sprawę rodzicom.

Gość gość
Rozczaruje Cie, ale gimnazjum już dawno mam za sobą. Mój okres był krótszy niż zwykle. Słyszalam, że u niektórych kobiet to się zdarza, dlatego chcialam zapytać - po prostu, nim zrobie test. Szkoda, że anonimowość pozwala nam na chamstwo.

Gość gość
Szkoda, ze codziennie powstaje kilka takich tematów zaśmiecających forum:/ idź po test a nie wkurzasz ludzi, wróżkami nie jesteśmy:///

Gość gość
Ja nie pytałam czy jestem w ciąży tylko czy jest jakakolwiek szansa. Nie chcesz to sie po prostu nie udzielaj.