Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę dziewicę.

Polecane posty

Gość gość

Jestem Emil, mam 30 lat, chcę dziewicę 19-21 lat . W miesiąc mogę zorganizować wesele, rozdziewiczyć ją w noc poślubną a potem pieprzyć się z nią codziennie wielokrotnie. Ma tylko umieć nieźle gotować i sprzątać a także dbać perfekcyjnie o swoją higienę i wygląd zewnętrzny. Mam dom , dobrze zarabiam . Przed nami życie jak w Madrycie.

Gość gość
Ala 20 lat dziewica nie mialam nigdy styczności z penisem

Gość gość
Trzeba było tak z 25 lat temu "zaklepać" sobie jedną dziewicę w żłobku, czy przedszkolu, spisać umowę wiążącą obie strony i dziś byście byli swoimi pierwszymi partnerami, bez doświadczeń w tych sprawach i bez porównań :-)

Gość gość
Tu Emil: Ala , rozpisz się trochę o sobie: skąd jesteś, z grubsza jak wyglądasz,czy nadal się uczysz , czy pracujesz, co byś chciała w życiu robić i co osiągnąć, czy jesteś gotowa na szybką znajomość i ślub wraz z przeprowadzką do mnie? Czy postawisz wszystko w ciemno na jedną kartę ? Co myślisz o " styczności " z penisem, częstej " styczności " , bo temperament mam duży i lubię sex?

Gość gość
Szatynka 165 piwne oczy biust c troche puszystsza 73kg no nie wiem nie mialam stycznosci nigdy z penisem musial bys mnie wprowadzic

Gość gość
A jaką masz swoją myszke? Jest ogolona całkiem? Czy jest zarośnięta zawsze?

Gość gość
Dziewice nie golą intymnych miejsc

Gość gość
Zarosnieta

Gość gość
A sex boli, prawda? Bo koleżanka z pokoju obok przyjmuje na noc swojego chlopaka i bardzo głośno jęczy i strasznie krzyczy, jak by ją ktoś ze skóry obdzierał

Gość gość
Tak w ciemno na całe życie, wprowadzić do Ciebie, szybki ślub. Przecież trzeba się w miarę dobrze znać. Masz coś do ukrycia? Oczywiście jeśli prawdą co piszesz, to będzie intercyza, bo skoro mam wejść do Ciebie praktycznie jak stoję, to po takim szybkim ślubie pewnie szybszy rozwód? Potrzebne ci obywatelstwo? Dlaczego Ci tak bardzo zależy na dziewicy?

Gość gość
Chcesz ja przeleciec w noc poslubna pozniej troche pouzywac i rozwod

Gość gość
A ty Emil nieźle sobie używałeś przez te lata, a teraz dziewicy szukasz, cwaniaku. Badałeś się? A sam jak wyglądasz, opisz się.