Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Zielony paznokie膰 po urazie.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Postaram si臋 kr贸tko opisa膰 sytuacj臋. Pracuje w firmie kurierskiej. Pr贸buj膮c wyci膮gn膮膰 do艣膰 ci臋偶k膮 paczk臋 z samochodu wysun猫la mi si臋 z r臋ki i uderzy艂a w paznokie膰 od spodu. Paznokie膰 p臋k艂 w pionie. A偶 do sk贸rki. Tak jak by艂o do przewidzenia okolica sk贸rki zacz臋艂a puchnac, pojawi艂a si臋 ropa pod p艂ytka i uporczywy pulsujacy b贸l do tego stopnia ze budzi艂am si臋 w nocy wiele razy. Uda艂am si臋 do lekarza. Dosta艂am tabletki przeciwgrzybicze przeciwzapalne itp. kaza艂 czeka膰. Na drugi dzie艅 pod paznokciem od spodu wyplynela ropa paznokie膰 nabra艂 normalnych kolor贸w opuchlizna zesz艂a. Pomy艣la艂am 偶e teraz tylko si臋 wysuszy ewentualnie zejdzie i koniec m臋ki. Taaak.... min臋艂o par臋 dni. Wczoraj pod p艂ytka paznokcia pojawi艂 si臋 ciemny zielony kolor. Je偶eli mia艂abym go dok艂adnie opisa膰 to kolor sztucznej zieleni, dok艂adnie takiej jak sygnalizatory 艣wietlne na naszych kochanych drogach. Paznokie膰 nie puchnie, totalnie nic a nic nie boli. Ale ten kolor mnie bardzo zaniepokoil. Oczywi艣cie w poniedzia艂ek lec臋 spowrotem do lekarza ale do tej pory chyba zwariuje. Mo偶e podzielicie si臋 do艣wiadczeniami? Czy to normalne po takim urazie czy mo偶e wyda艂a si臋 jaka艣 infekcja czego si臋 najbardziej obawiam. M膮偶 straszy amputacja palca.. kochany zawsze mnie wspiera haha.. czy moge w takoej sytuacji potraktowac paznokcia mascia Rivel? mi艂ego dnia 偶ycz臋! :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰