Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna kobieta pragnąca dziecko ma prawo moralne by się puścić

Polecane posty

Gość gość

Puścić się przygodnie by mieć swoje własne dziecko.

Gość Gośćnastówę
No piszę ci daj e-mail to cię zerżnę

Gość gość
Nigdy o sobie nie powiedziałabym ,że się puściłam a dziecku też powiesz ,że mama się puściła i teraz ty jesteś na świecie? Możesz zaplanować takie zajście w ciążę ,ale wszystko zaplanuj ,nawet to z kim zajdziesz w ciążę.Jak z matołem to dziecko może odziedziczyć te cechy.Wiele kobiet tak robi ,ale szanuj się i nie nazywaj tego puszczaniem się.

Gość gość
8:36 Możesz to zrobić nawet z naukowcem ale co z tego z kim to zrobisz? przecież to Ty przekażesz geny głupoty i puszczalstwa.

Gość gość
Dokładnie, uważaj z kim je zrobisz, bo ie tylko wygląd i cechy fizyczne ale i charakter w pewnym stopniu jest dziedziczony, więc musisz trochę wiedzieć o facecie z którym to dziecko sobie zrobisz.

Gość gość
Głupie zdziry z was. Przez was faceci traktują kobiety tak jak traktują. Niszczycie ich psychicznie później oni odgrywają się na innych niczemu nie winnych kobietach.

Gość gość
Zwykle kobieta jak się chce puścić, to puszcza się czegoś, np. gałęzi a taka samotna czego ma się puścić jeśli się niczego nie trzyma? To nie jest w takim przypadku puszczenie się tylko można rzec, że zrobi sobie z kimś dziecko nieślubne/ nie będąc w stałym związku. To trochę jak dla mnie wyraz egoizmu i desperacji, żeby wykorzystać plemniki obcego człowieka, żeby tylko zaspokoić instynkt macierzyński i potrzebę posiadania dziecka.

Gość gość
Należy jedynie współczuć dzieciom, bo głupiej matce już nie wiele pomoże...

Gość gość
Rób co chcesz kobieto . Matką zawsze pewna ojciec już nie.

Gość gość
11.43 popieram. Egoizm i instrumentalnie potraktowanie mężczyzny. A dziecko potrzebuje OBOJGA rodziców do prawidłowego wychowania, bo inaczej wyrośnie z niego genderowy twór bez toźsamosci ani płciowosci.

Gość gość
Jak np. jej facet okazuje się piotrusiem panem i nie chce się żenić, to kobieta ma prawo zajść w ciąże i urodzić. Żałuję że tak nie zrobiłam, miałabym teraz dorosłego syna albo córkę, a zostałam sama i przeklinam swoja naiwną wiarę w tę religię która niszczy kobietom zycie.

Gość gość
Pewnie że ma prawo zrobic sobie dziecko. Musi tylko unikać imbecyli którzy ją później potępią.