Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starsza a młodszy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie..dlaczego młodsi wiekiem Panowie, chłopcy wola starsze kobiety?..mam mały problem.Jestem już po 40-tce, mam wielbiciela w postaci chłopaka, który ma 26 lat. Rozmawiam z nim normalnie, nie zachęcam.A jednak jestem nękana przez niego ...nie byliśmy nigdy razem, jedynie rozmawiamy. Nie chcę być wulgarna ani nieuprzejma..nie pomagaja odmowy z mojej strony.. Dlaczego?...jest wokół niego tyle młodszych, fajnych dziewczyn..dlaczego starsza?. i to bardzo duzo...

Gość gość
Facet ma 26 lat, więc "chłopakiem" już nie jest. Ty, dziunia jesteś po 40-tce więc też "dziewczyną" nie jesteś. Wbij to sobie do łba i pomyśl, a odpowiedź znajdziesz szybciej niż napiszesz tu kolejne bzdurne tematy :P Wątpliwa sprawa, żeby tak duża różnica wieku łączyła. Sprawia jedynie chęć wyżycia się tego faceta. Żegnaj Gienia 🖐️

Gość gość
Ten chłopak to jakiś zboczeniec, chce starej baby, fuj.

Gość gość
Jesteś normalna,więc cię to bulwersuje i dziwi,wcześniejsze komentarze...żenada i poziom podstawówki :( znam takie 40 chy że gościu fujarka by ci oko wybiła na sam widok a ich młodsze i dużo młodsze koleżanki mogą co najwyżej buty im wypucować :) Chłopak nie jest już chłopakiem jest 26 letnim facetem,może się zakochał,nie widzę w tym nic dziwnego i nadzwyczajnego,młodzi faceci szukają doświadczonych kobiet,aby podbudować sobie swoje ego łowcy :D i analogicznie starsi panowie podbudowują ego łowiąc w sieci młode niunie,pozdrawiam.

Gość gość
Dziękuję za odp. Najgorsze w tym wszystkim jest to chloptas coś sobie ubzdural. Ja nie chce być jego.... wiem ile mam lat i nikt nie musi mi tego powtarzać. A zgodzę się z tym ze niejedną czterdziecha lepiej wygląda od tej młodszej sama znam takie. Jednak nie obejdzie się bez urazenia jego męskiej dumy. Trzeba łopata przez łeb. A tak na marginesie. Mnie młodzi nie pociągają.

Gość gość
Nie można się zakochać? Ja mam 10 lat młodszego męża. No, 11. Ja 40, on (jeszcze) 29...

Gość gość
Jasne że można to chemia :) dużo szczęścia w życiu :)

Gość gość
Taa, czterdziecha lepiej wygląda od dwudziestki - takie głupoty to tylko na kafeterii. Ani nie to ciało, ani nie te włosy, ani nie ten biust, ani ta młodość, witalność i uroda.

Gość gość
Jasne powiedz to Sandrze Bullock 53 lata :)ale znam też Polskie przykłady osobiście, nie rozśmieszaj mnie :D !!! Niektóre 20 to takie szpetne larwy,że kijem nie tykaj ha,ha,ha

Gość gość
Zdarzają się przypadki młodszych facetów ze starszymi. Nie neguje tego. A co do urody i ciała. Jak jedna strona tak i druga z wiekiem jest inaczej. Tylko te starsze są mądrzejsze jak co niektórzy też mówią bezpieczniejsze. Kwestia gustu.

Gość gość
Bo 40-tki są bardziej dojrzałe emocjonalnie, kobiece, seksowne, wiedzą czego chcą, nie są naiwne jak dzieci.

Gość gość
podbijasz sobie ego autorko że masz młodszego adoratora

Gość gość
Czterdziestki to już stare próchna.

Gość gość
Odezwało sie próchno :-)

Gość gość
20-tki nie znają siebie i życia 30-tki powoli się rozkręcaja 40-tki są najbardziej świadome siebie i bardzo kobiece 50-tki to spadek formy

Gość gość
Piękne to są kobiety między 18 a 30 lat, potem to już równia pochyła, zmarszczki, brzydnięcie itd.