Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżeństwo czy flirt?

Polecane posty

Gość gość

Pomożecie mi ocenić czy mój kolega ze mną flirtuje czy nie? koleżanka mówi, że to już flirt a ja tego tak nie odbierałam, za to teraz już nie wiem co o tym myśleć. Piszemy codziennie na czacie o wszystkim, to dobry przyjaciel i mogę się mu zwierzyć. Często prawi mi komplementy, wyraża uznanie, szanuje, jest wspaniały. Akceptuje mnie. Oprócz tego co jakiś czas wysyła mi wiadomości o jawnym zabarwieniu erotycznym, nie wiem czy każdy facet tak robi swojej koleżance? ale pisze o tym co go podnieca i pyta mnie o to. Mamy między sobą dziwny system "kara - nagroda" i zawsze jak o tym rozmawiamy, wiadomo co obydwoje mamy na myśli (ja tego nigdy nie traktowałam na poważnie). Ostatnio wysyła mi zdjęcia swojego ciała, niby żeby pokazać efekty ćwiczeń, ale no nie uśmiecha mi się patrzeć na ciało swojego kumpla, bo nie wiem po co on to robi :)

Gość gość
Jeśli nie ma dziewczyny i nie jest gejem i pisze do Ciebie erotyczne wiadomości to chodzi mu tylko o jedno... :(

Gość gość
Uważam jak osoba powyżej. Jego zachowanie nie jest do końca normalne, to nie kolega. Dziwię się, że nie powiesz stop po takich fotach, zapytaj, czy innym koleżankom też takie wysyła i dodaj, że nie masz zbytnio ochoty oglądać jego torsu. Wkręć go, że podobają Ci się kobiety i zobaczysz reakcję :D

Gość gość
Ma dziewczynę! To jest najbardziej zadziwiające, on ma dziewczynę i kiedyś mówił, że ją kocha i to jego ideał :D a do mnie pisze i wysyła swoje zdjęcia.

Gość gość
beznadziejny facet w takim razie

Gość nieszczescie
Jeśli ci to nie pasuje, daj mu do zrozumienia, że nie chcesz widzieć jego ciała. Raczej nie wysyła się wszystkim dookoła własnego torsu lub innych nagich części ciała. Tym bardziej, że ma dziewczynę - wydaje się, że on po prostu szuka nowej atrakcji, nic więcej. Musisz mu powiedzieć, że tego nie chcesz.