Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ma robic kobieta ktora zmarnowala zycie

Polecane posty

Gość gość
Aha no i jeszcze to oczywiscie zalezy jak czesto ta 30 latka wychodzi z domu, gdzies wieczorem do barow, klubow itd. Ilu ma znajomych itd. Bo jesli siedzi caly czas w domu to sa marne szanse, ze kogos pozna. albo jesli malo gdzie wychodzi. W wiekszych miastach kluby sa nie tylko dla nastolatkow i studentow. A poza tym taka 30 latka co sie dobrze trzyma to i na studentke moze wygladac. Ale najlatwiej narzekac... a babcie w sanatoriach nawet potrafia nieraz kogos poznac taka prawda. Szczegolnie w tych czasach kiedy jest wiecej singli niz kiedys i wiecej rozwodów. 1/3 malzenstw w Polsce konczy sie rozwodem. Wiec te czasy kiedy "wszyscy sa juz pozajmowani" minely

Gość gość
Dziewczyny :) Nie lamcie sie i glowa do gory:) Sa jeszcze samotni mezczyzni :) Ja jestem z lodzkiego i mam 25 lat :) Pozdrawiam

Gość gość
Jak czytam trzydziestolatki że zmarnowały życie , czy są singlami a nie chciałyby być , to trafia mnie coś . Wydaje mi się że w tym wieku ma się WSZYSTKO. Młodość , siłę , zdrowie, perspektywy i otwarty świat. Ja mam 58 lat, dorosłe dzieci, zostawił mnie mąż dla 20 lat młodszej pani , poważne kłopoty ze zdrowiem i co ? Mam się zapłakiwać że życie mnie nabrało i już tylko samotna starość ?. O nie kochane, ja się nie dam złamać, Jeszcze wiele mogę zrobić dla siebie i dla innych. Jeszcze wiele mogę zrealizować i swoich pasji i wspomóc tych , którzy już nie wierzą w swoje siły. Jeszcze jestem sporo warta i szkoda mi czasu na zapłakiwanie się.

Gość gość
płacz tu nic nie pomoże módl się do Najświętszej Maryi aby szybko wrócił , póki nie jest jeszcze za późno .

Gość gość
Ale ja wcale nie chcę ,żeby wracał. A po co mi staruszek jęczący ,że tu czy tam go boli? Zabrał mi już wystarczająco dużo czasu. Teraz wreszcie mogę zająć się sobą, robić co tylko zechcę, podróżować gdzie chcę i kiedy chcę. Mam niezłe zarobki, do emeryturki , tez niezłej ,już niedługo. Gdyby nie odszedł, kisiłabym się dalej w oparach niemożliwości i jego potrzeb. Teraz jestem wolna, mam przyjaciół i czas dla siebie. Nie dam sobie już tego odebrać.

Gość gość
Wolne kobiety tez mogą być szczęśliwe.

Gość gość
to ty jesteś ta dzifffka z łódzkiego która uważala się za księżniczkę i wylądąwała z bachorem ???? ;-) :-P