Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaisak

Dlaczego ładnej kobiecie ciężko znaleźć kochanka?

Polecane posty

Gość gośćaisak
BEZPOŚREDNI32 A dlaczego Was odstraszają? Bardzo mnie to ciekawi. Bo wiedzą jak sprawić sobie i facetowi przyjemność? To złe według Was?

Gość gośćaisak
Bezpośredni32.. "Sprawa jest bardzo prosta, ...kobiety zmyslowe, znajace Swoje atuty i wiedzace jak je podkreslic i wykorzystac" Jak to zauważasz? Skąd wiesz?

Gość Bezposredni32
Nie napisalem ze Nas, tylko zd facetów.. A dlaczego, bo mowiac wprost duza ilosc facetow obecnie jest wychowanych w cieplarnianych warunkaach i boi sid mocnych kobiet. Trudno ale trzeba to przyznać, duzo jest mocnych na forum a pozniej du.. A mocna kobieta, wiedzaca czego chce to zazwyczaj... ogien w cyberseksie, ogien w lozku itd. Choc trudno o czysty uklad seks to seks ale czasem sie udaje Odezwij sie Tajemniczy31 malpka gmail.com

Gość gość
Temperamentni mężczyźni istnieją. Bywają i tutaj. Autorka dużo pisze zamiast działać. Ktoś wyżej napisał już, że szukając jedynie seksu wystarczy podać jasny komunikat.

Gość gość
Piękne sexowne kobiety które szukają sexu rzadko się w przyrodzie zdarzają, i facet myśli że to jakaś podpucha, ryj mu ktoś obije za rogiem czy wytną nerkę w hotelu. A jeśli chodzi o dłuższe relacje mierzą siły na zamiary, teoretycznie ciężko jest utrzymac przy sobie kobietę z wyższej półki, bo koło niej też kręcą się tylko faceci z wyższej półki, z klasą kasa itd gdzie zwykły szarak nie może z nimi konkurować więc woli średnia kobietę do której podbijają średniacy czyli ktoś od kogo on jest lepszy.

Gość gość
Czyli koło kasi powinni się kręcić równi jej przystojniacy. No chyba, że jest ponadprzecietnej urody wtedy nie porvcha.

gość dziś bardzo trafny komentarz Rahwin wczoraj Nie masz racji. Nie jestem też księżniczką z drewna, jak to macie w zwyczaju określać. Jeżeli ktoś mi się podoba, to ten KTOŚ dostaje jasny sygnał ode mnie, że jestem nim zainteresowana.Jeżeli mi się podoba, nigdy nie dostanie ode mnie "zwrotki" że jest poza moją ligą. Dlatego również nie rozumiem sytuacji. Również szukam temperamentnych mężczyznusmiech.gif Ale ich nie ma. Nie spotkałam. Zaczynam wątpić w to, że tacy istnieją. Dużo mówicie, ale mało robicie Panowie. Jakoś nie chce mi się w to wszystko wierzyć, szczególnie gdy jasno stawiasz sytuację, że interesuje Cie głównie seks. W związku z silną i atrakcyjna kobietą może dochodzić do pewnych sytuacji niekomfortowych dla mężczyzny, który nie może takiej kobiety zdominować czy podporządkować sobie(wielu mężczyzn to lubi). Ale w łóżku....na boga, szukasz tylko dobrego seksu, temperamentnego faceta ,który spełni Twoje oczekiwania w sypialni. Ja rozumiem, że tutaj przebywa wielu erotomanów gawędziarzy lub kompletnych idiotów ale gro z nich powinno stanąć na wysokości zadania i spełnić takie oczekiwania. (nawet troglodyta potrafi porządnie wychędożyć i i wytargać kobietę w łóżku z prawa na lewo kilka razy ;) ) Dla mnie seks z atrakcyjna kobietą zainteresowaną moja osoba był by przywilejem i w nosie bym miał całą resztę. Trzeba wykorzystywać nadarzające się okazje.

Gość gość
A ja coraz widzę jakąś mężatkę, niby tu rodzina, z boku wszystko ładnie a to się otrze to popatrzy, widzę, że co druga by miała ochotę na skok w bok. Ostatnio nawet w kościele się o mnie taka ostentacyjnie ocierała, mężatka dwoje dzieci, jedno noworodek, ona ładna starsza ode mnie z pięć lat ale niczego sobie, nie powiem, że mi się podoba, ale to mężatka dla mnie rzecz święta, męża miała tez niczego sobie, zadbany, chyba przystojny.

Gość gość
Już mailuje z Tajemniczym

Gość gość
Ze mna tez mozesz

Gość gośćaisak
Tajemniczy podpuszcza, to prawda :)

Gość gośćaisak
dziś Jak bardzo jasny komunikat mam dać? Dotyk, spojrzenie, uśmiech, początki rozmowy to źle? Nie to nie, dla mnie nie podjęcie tematu jest jasne. Więcej nie będę działać.

Gość gość
Pamiętaj, że karą za cudzołóstwo jest śmierć! Pamiętaj o sprawiedliwości. To, że ludzie nie umierają masowo to tylko może być Boże miłosierdzie, ale pamiętaj, że Chrystus nie potępił tych, którzy chcieli ukamienować cudzołożnice, On tylko podarował jej życie, dał jej drugą szansę. Czytaj Przypowieści Salomona i zobacz jakie przekleństwa ściąga na siebie kobieta która cudzołoży i jak winna jest grzechu również mężczyzny z którym grzeszy. Oboje są winni śmierci.

Gość gość
no dobrze ale gdy on już ci powie że jaja sobie robisz to jaki jest ciąg dalszy ? :-) potwierdzasz i odchodzisz? no właśnie

Gość gość
Goscaisak spojrzenie wystarczy. Popiszemy na priv?

Gość gość
Wystarczy ze podasz maila I znajdzie sie wielu chetnych. Ktoregos wybierzesz ale Ty raczej nie szukasz naprawde

Gość gośćaisak
Jestem w temacie jedyna i rzuca się na mnie stado wilków. Nie musisz jeden z drugim w to wierzyć. Jedyne co potraficie i w czym dominujecie to zniszczyć suczkę :)

Gość gość
Ja nie jestem wilkiem tylko wyliżę Twoją miseczkę

Gość gość
Pytałem Cię gdzie szukasz, a Ty piszesz, że w PL. Dziwne. PL to spory kraj, mogłaś spokojnie napisać region, a nawet najbliższe większe miasto. Tak właśnie postępują faceci bojący się zdecydowanych kobiet. Najczęściej w necie wypisują o sobie całe akapity pochwalne, a jak przyjdzie co do czego, nie zostaje po nich nawet kropka. W życiu jest jeszcze gorzej. Najczęściej nie stać nas nas nawet na prosty gest. A szkoda, bo wtedy otwiera się pole do popisu, zabawy i szleństwa. Piszę z doświadczenia. Czasem wystarczy gest, spojrzenie, a między konkretnymi osobami zaczyna się gra. Gdzie i jaki jest jej koniec, zależy tylko od nas samych. Jak ktoś napisał, nie trafiasz na facetów z jajami, ale czy ty się na to decydujesz?

Gość gość206
2.19 nie byłaś jedyna ,ja zadałam pytanie a ty nic

Gość gość206
więc uznaje zes prowokatorka i ściemniasz tutaj by sobie ego podbudować kolesiami wyposzczonymi tu a chętnymi na hasło ładna szuka a wcale nie szuka

Gość gość
Tutaj i na kazdym innym forum facet potrafi tylko wylizac. Tragedia. A najlepiej jeszcze w aucie kobiety w ciemnym zaułku. I Wy nazywacie się Meżczyznami? Żałosne.

Gość gość
No tak zapomniałem o najważniejszym stówa wystarczy?

Ładna Kobieto - pragnę wszystkich Twoich atutów, jak też i pragnę znaleźć wszystkie Twoje rozkosze. benesm@mail.com

Gość gość
Bywa że cichy, spokojny, nieśmiały facet, w łożku jest wulkanem sexu. Więc aby znalez odpowiedniego ogiera trzeba umówic na spotkanie i przetestować go w łóżku. Bo pisać można dużo że się jest taki a taki, praktyczne spotkanie zweryfikuje wszyskto.

Gość gość
Tak, ale jak takiego znaleźć, ja on nie ma odwagi?

Gość gość
ja mam odwage

Gość Luk8989
Też tak miałem, jako mężczyzna. Czasem trzeba po prostu wyluzować.. Chętnie popiszę,poznam, wspomogę radą etc numer gg: 63344424

Gość gość
Trzeba próbowac, spotykać się, w końcu trafi sie na odpowiedniego. I nie mów że nie ma chętnych na taki miły, gorący romans bez zobowiązań.

Gość gość
Nawiązując do tego co tu kto pisze. Mam lokum. Jestem z Poznania. Szukam romansu. Wyglądam zwyczajnie. Umiem normalnie pogadać nie jak napalony analfabeta. A i tak jako facet ciężko mi znalesc kochankę. Czemu nie trafię na taką panią jak autorka. Wystarczy normalna rozmowa. A dalej już samo idzie jak dwoje ludzi tego szuka to w końcu znajdzie.