Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elazzielonegofotela

On nie wie czy kocha.

Polecane posty

Gość Elazzielonegofotela

Ostatnio mój facet przyciśnięty do muru wyznał mi, że nie wie czy mnie kocha. Byly ostatnio między nami problemy ale wszystkie z jego winy. Bardzo zawiódł moje zaufanie(nie chodzi o zdradę), wybaczyłam mu ale on zaczął być bardzo chłodny w stosunku do mnie. No i wreszcie wyznał że się pogubil i nie wie co czuje. Czy to możliwe, czy nie chce powiedzieć mi wprost, że mnie nie kocha?

Gość gość
Nie kocha Cię.

Gość gość
Przyciśnięty do muru ale i tak nie wie. Jest chłodny w stosunku do Ciebie. Pogubił się i nie wie co czuje. Tyle tylko, że on doskonale wie co czuje - nie kocha Cię po prostu.

Gość gość
Jestem też Ela Mam podobne doświadczenia. Ja zachowywałam się podobnie do Twojego męża czy partnera, nie wiem kim on dla Ciebie jest...i rzeczywiście dlatego,że już nie kocham... oziębłość jest wynikiem braku miłości...tyle, że ja zachowywałam się tak w wyniku chamskiego, podłego traktowania... Nie wiem jak u Ciebie było... x co można powiedzieć po wycianku opisanego życia... x na pewno jest zawiedzony i przeżywa jakiś kryzys...proponuję rozdzielenie i po czasie bedziesz miała odpowiedź na wszystkie pytania