Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaaaa22

Wybic go sb z głowy

Polecane posty

Gość lalaaaa22

Jeśli mówisz chłopakowi że ci sie strasznie podoba i że chciałabyś z nim być to jesli mu nie zalezy i jesli on nie czuje tego samego to ucieka, urywa kontakt, olewa, daje ci jasno do zrozumienia ze cie nie chce i tak dalej prawda ? A jeśli nie ucieka tylko wciąz utrzymuje kontakt i to nie taki na odczep się tylko wrecz przeciwnie, jest mega kochany to znaczy ze moze coś tez czuć ? Chyba można powiedziec ze tak tylko problem w tym ze nigdy nie powiedzial ze jest mna zainteresowany, jedyne co to ze kiedys mu sie poodobalam ale ze sie zniechecil. To takl krótko wink Wiec o co chodzi skoro od 2 miesiecy nie ma dnia bez jego wiadomosci ? Chodzi mu o przyjaźn ? Czy jestem kolem zapasowym ? Czy może mam jakś malenka szanse bo strasznie mi zalezy wink Co myślicie ? i co mam robić ? Może pomogłaby tu zabawa w gonienie kroliczka jakbym"zniknela" na jakis czas to moze by zdal sobie sprawe ze mnie potrzebuje

Gość gość szaaarriikk
spadaj etatowy zj***e...i nigdy wiecej nie podszywaj sie po...de...mnie...bo zawsze jestem nad toba!

Gość gość
jak tyle się nie określa i nie dąży do czegoś więcej, to uwierz mi- albo kołem zapasowym, albo dziewczyną dającą mu jakieś tam emocje, łechtającą jego ego. Podoba mu się to, że lecisz na niego, że coś czujesz i dlatego nie chce Ci dać odejść. Gdyby chciał być w związku, już dawno by do tego dążył, zwłaszcza, że dostał zielone światło. Byłam w takiej sytuacji, też dawałam jasno znać, że mi się podoba i że coś czuję- to mi mącił, związku określonego nie było, ale pisal, spotkania były, komplementy, dwuznaczne gesty i teksty, które ciągle dawały mi nadzieję i nie pozwalały układać sobie życia z kimś innym. 2 lata to trwało (bo na odleglość), po czym okazało się przypadkowo, że ma inną. Stałą dziewczynę. A ja wciaż nie wiem, po co byłam, po części dla połechtania ego, po części jako koło zapasowe. Dam Ci radę- uciekaj, ogranicz lub urwij kontakt. Jak mu zależy i coś czuje, to się otrząśnie i zacznie o Ciebie walczyć. A jak nie zależy, to łatwo się zniechęci. No ale w takim przypadku sprawa będzie jasna i nie będzie za kim płakać

Gość gość
racja