Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam z kim zostawić dziecka musze iść wziąć zwolnienie

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakas. Przeszkole mamy zamknięte przez cały sierpień. Maz miał dostać urlop od pierwszego a tu guzik ma od 5. Nie mamy babć dziadków ciotek jesteśmy zdani tylko na siebie. Mi w pracy urlopu nie dadzą bo idę ostatnie dwa tygodnie sierpnia nie ma możliwości zamiany. Pisałam już tu temat na co pójść na zwolnienie ale nie mogę go odnaleźć. Ja nie umiem kłamać chyba po prostu pójdę do lekarza i powiem prawdę ale czy mnie nie wysmieje ?

Gość gość
A niania?

Gość gość
Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale na pewno jest strona internetowa tego miasta gdzie są ogłoszenia typu "dam pracę". Napisz że szukasz opiekunki, powiedzmy 5 zł/h, może kogoś z osiedla znajdziesz.

Gość gość
Dlaczego nie zapisalas dziecka na tzw. "zbiorowke" ? U mnie przedszkole zamknięte jest w lipcu i syna zapisałam do przedszkola kilka ulic dalej i mogłam spokojnie pracować cały lipiec bez jakichś głupich kombinacji z L4 itp. Oszczedzilam sobie i dziecku stresu. Zaznaczam, ze do tego przedszkola na zbiorowke została zapisana masa dzieci z przedszkola mojego syna więc czuł się tam dobrze bo miał swoich kolegów w grupie. Za kilka dni wraca do swojego przedszkola i już.

Gość gość
Hm no ale jak mąż ma od 5 a ty 2 tug ostatnie to zamiast kombinować weź 2 dni na dziecko i zostaną ci 3 dni bez opieki. Na te dni weź ty urlop na żądanie i mąż i już.

Gość gość
Niania, nic prostszego. Nie rozumiem tematu nawet, bez sensu.

Gość gość
niekoniecznie kobieta,facet niania też może być,np Host,znany tu na kafe. Ale niania to też ryzyko że twoje prywatne rzeczy z domu będą przegrzebane .

Gość gość
jak cie z pracy nie wywala...