Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nauczyciele "nie widzą" i nie reagują jak ktoś jest gnębiony w klasie?

Polecane posty

Gość gość
Wczoraj 15.22 :D:D Bardzo podobne doświadczenia...

Gość gość
Dziś 12.47 -podaj choć miasto .U tam gdzie mieszkałam jest publiczny zespół gim-lic "bardzo wybitny" .Nieco ukryte lecz jest to samo co u ciebie w tym prywatnym . Aha niedaleko był sobie zespoł sp/gim katolicki. Kiedyś znakomita szkoła .Jakieś ciule nauczyciele przejęli to jako "fundacja" czy jakoś tak i zrobili to samo co u was .Wypędzili ambitnych belfrów i porządnych księzy, poziom w 3 lata się załamał .Dobra bardzo szkoła spadła do roli przechowalni dla dzieci bogatych rodzin .

Gość gość
Up.

Gość gość
Wybrałam szkole z dobra reputacja, kiedyś była znakomita. Do mojej szkoły tez podostawały sie pustaki z trójami w gimnazjum. W mojej klasie humanistycznej były same dzieciaki nowobogackich i chcieli sie dowartościować posyłając dziecko do tej szkoły. Jak darlas jape głośno i bez powodu, nie miałaś osiągnięć naukowych, ale np. tańczyłas w jakimś zespole lub chodziłaś do szkoły muzycznej to sie dostawalas mimo ze nie spełniałas wymogów. Nie powinni tak robić bo niektórzy np. ja musieli sie uczyc, zeby sie dostać. :O Uczennice wyglądały jak lafiryndy, ciagle sie kłóciły, robiły intrygi, tez chwaliły sie ćpaniem, roochaniem na imprezach, tabletkami anty. Natomiast jak poszłam do klasy maturalnej to dziewczyny z pierwszej wyglądały jak z p****la. Nie mam pojęcia czemu tak przyjmowali każdego kto chciał chodzić. Poziom bardzo zaniżyli, zrobili podrzędna szkółkę. Tak naprawdę pol szkoły nie powinno sie tam nawet dostać.

Gość gość
Nauczyciele to banda nierobów tylko by zarabiać jak minister chcieli. Takim co uja robią to zawsze mało.

Gość gość
15.43 ale pier/dolisz bez sensu, widać, że tacy jak ty nic nie zrobią bo im się nie chce a jak nikt nie reaguje to się holota panoszy. Dlaczego w szkołach z renoma zaraz reagują bo boją się utraty tzw klienta. Można , można i nikt się nikogo nie boi. Uczeń i rodzic podpisują swoje obowiązki wobec szkoły i nauczyciele tez maja swoje. Jak się nie chce to zawsze jest wymówka. Ja się nauczyciel boi ucznia to powinni go wylać bo się do tej pracy ciele nie nadaje.

Gość gość
Uczeń niepelnoletni jest w godzinach lekcji pod opieką szkoły i nauczycieli. Jak w tym czasie dzieje mu się krzywda a nikt nie reaguje to takiemu nauczycielowi /nauczycielom/dyrekcji/szkole trzeba proces wytoczyć o odszkodowanie za krzywdę dziecka. Nie potrafią placówki prowadzić to trzeba ja zamknąć.

Gość gość
10:52 Jak zapłacisz to twojego dziecka nie wyrzuca choćby biło innych uczniów i miało pozakładane sprawy na policji itp. Jak moja współpracownica miała za gnębienie jakiejś dziewczyny w gimnazjum.

Gość gość
10:44 Teraz co druga uczennica tak wyglada :O no cóż, mamusie Oliwek i Nikolek tez chcą dobra szkole dla swoich pociech :O a ze pieniążki maja od Sebkow to dziecko chodzi tam gdzie nie powinno sie dostać, samo nie wie czemu chodzi, ale chodzi.

Gość gość
Nauczycielki sa nieraz głupsze od uczennic :O

Gość gość
udają że nic nie widzą i mają święty spokój o ile jeszcze 15 lat temu to dawało radę, to teraz w dobie fejsbuka gdzie dzieciaki upubliczniają wszystkie jatki ze szkoły - taka nauczycielka która ignoruje gnębienie może mieć na sumieniu życie jakiegoś dziecka...

Gość gość
nie chcialabym byc dzieckiem w tych czasach :O

Gość gość
A niedorobiona i niechciana przez kolegów gówniarzeria dalej swoje :P. Zostaniecie takimi pierdołami do końca waszego marnego życia :D.