Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewna historia

Polecane posty

Gość gość

Kobiety sa wyrachowane i bez skrupolow.Planuja,osiagaja swoj cel i facet nie jest im juz potrzebny.Tak mi sie trafilo w zyciu,poznalem kobiete,wszystko bylo oki,przynajmniej tak myslalem chociaz ona miala inny plan,wzielismy slub,dostalismy mieszkanie,niby wszystko dobrze,tylko ona miala plan zeby wyniesc sie od matki i mieszkac zupelnie sama z dziecmi bez faceta bo i po co facet skoro jest 500+,wiec wymyslila,pasierbica poszla do szkoly naskarzyla ze ojczym ja bije,"kochana zona" potwierdzila i plan sie powiodl,zaraz szybko sprawa w sadzie,wyrok skazujacy i nakaz opuszczenia mieszkania.Ot jak szybko pozbyc sie "meza" z domu pozostajac w oczach innych zupelnie fair bo to przeciez "maz" ma wyrok a nie ona.Plan genialny w swojej prostocie

Gość gość
I to wszystko spotkało ciebie, biedny misiu, zupełnie bez powodu? Jak te podłe sądy mogły skazać niewinnego człowieczka? Ręcami i nogami jestem za zreformowaniem tych obwisłych sądów!

Gość gość
Wlasnie caly myk polega na tym ze wszyscy tak samo mysla,ze co niby nie winny a skazany.Wiec zwiaz sie z kobieta ktora ma dzieci,niech pasierby pojda nagadaja jak im zle,jak sa traktowane,kobieta niech pojdzie potwierdzic ze tak jest i zobaczymy czy wtedy wszystko bedzie takie proste

Gość gość
Jestem autorem tematu "Dlaczego znajomi boja sie mi spojrzec w oczy" i zgadzam sie z Toba autorze.Mialem podobnie tzn narobila mi problemow z prawem i w zyciu ale zostalem oczyszczony z zarzutow z braku dowodow.Naklamala ile wlezie. Jak Ty wogole sie trzymasz? Ja ledwo to przezylem :( ale jest juz lepiej.A szanowna pani zyje z zasilkow i czeka na alimenty i mowi ze jest niezalezna haha...debilizm do potegi ;) jeszcze przyjdzie czas ;) pokazemy im ;) poki co mam obrzydzenie dibzwiazkow i kobiet.A nie jedna by chciala.Niech spadaja :p

Gość gość
To prawda,zasilki,500+,alimenty i to wlasnie wedlug nich jest niezaleznosc finansowa

Gość gość
Dzieci dorosną i wtedy spryciule odczują wstrząs, zostaną bez żadnej kasy, będą nadstawiały bezdomnym za łyka... niekoniecznie z powodzeniem ;-)