Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamiętacie wczorajszy temat o Klosie i Brunerze?

Polecane posty

Gość gość

czy oni ten teges?

Gość gość
Widziałam tamten temat, ale nie wchodziłam w niego, bo nie znam tego filmu.

Gość gość
jak nie znasz; Klos po zabiciu Knocha gapił sie na cycki Francuzki z bufetu

Gość gość
A, no to teraz już znam.

Gość Ja_Dyzio
tzytzki Francuzki z bufetu na Placu Pigalle są najpiękniejsze na Świecie ! odpowiedź na 'hasło' zna tylko Szarik z czterech pancernych oraz Von Vorman z Abwery z departamentu kontrwywiadu a Klos usłyszał zupełnie przypadkowo 'odzew' na to hasło wyszczekane przez Szarika , gdy wszamał kilogram kiełbasy śląskiej ukradzione żołnierzom Wermachtu na pierwszym froncie i Hans znał odzew na hasło, 'najlepiej smakują tzytzki Francuzki tuż nad ranem, Hans lubi wypieścić jej tzytzki i wylizać do czysta jej vagine'

Gość
Smiejcie, sie smiejcie. Ale przez prawie trzydziesci lat po upadku komuny, nie powstal zaden serial lepszy od tamtych dwoch. To znaczy od "Stawki.." i "Czterech pancernych..".

Gość Ja_Dyzio
masz rację Rescator555 , gdy rozmawiam z Ukraińcami w Polsce to nadal wspominają swoje wrażenia, gdy pierwszy raz zobaczyli na swoich telewizorach serial p.t. 'CZTEREJ PANCERNI I PIES' , gdy Rosjanie zobaczyli na swoich telewizorach serial p.t. STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE to padli z wrażenia i 'zrobili' 17 MGNIEŃ WIOSNY a w roli głównej był Stirlitz a teraz mógłby powstać bardzo sensacyjny serial o walce wywiadów Korei Północnej i Korei Południowej oraz strefie chronionej oba Państwa Koreańskie ale jak wiadomo Kim Dzong Un na teren Korei Północnej nie wpuści obcych , podobno nawet się nie zgadza na wspólną Olimpiadę połączonych Korei , zatem scenariusz filmu można tylko wymyślić na podstawie wiedzy teoretycznej ale powiedzmy agent SIUM SIOM SIM z Korei Północnej 'wrzucony i podrzucony' do Pentagonu w Seulu i przekazujący dane dla Kim Dzong Un i szpiegowanie dla dobra KRLD to już jest temat na film