Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany mąż

Witam.Piszę tutaj z nadzieją, że ktoś pomoże mi zrozumieć zachowanie żony

Polecane posty

Gość zalamany mąż

Mamy 10 letniego syna, żona jest ode mnie starsza o 4 lata (ma 48 lat). Jesteśmy razem od młodości. Dałem jej naprawdę wiele. Wszyscy mówią, że jesteśmy najlepszym małzenstwem jakie znają. Kilka lat temu żona poznała koleżankę. Nie spędzają razem wiele czasu, widują się raz na kilka miesiecy. Nie wiem czy ona jest z jakiejś sekty czy co, ale ma tak ogromny wpływ na żonę i ludzi w swoim otoczeniu, że to jest aż niemożliwe. Ja to dostrzegam, inni najwyraźniej nie. Żona zgadza się z nią we wszystkim, jest w nią ślepo zapatrzona, nawet gdy ta zdradziła i upokorzyła męża, tylko dlatego, że ojciec ją krzywdził i nienawidzi mężczyzn. Moja żona zrobiła ze mną dokładnie to samo.Poczułem się jak śmieć, chciałem się wieszać, czym ona się w ogóle nie przejęła. Chodzi uśmiechnięta-jak tamta. W taki sam sposób tamta kobieta doprowadziła do samobójstwa kilku mężczyzn, sprowadziła na manowce wiele osób. Jak rozgryźć taką osobę i sprawić, żeby ludzie zauważyli z kim mają do czynienia?Pomocy. Może ktoś z Was miał do czynienia z podobnym zjawiskiem.

Gość gość
Moja żona zrobiła ze mną dokładnie to samo. xxx W sensie zdradziła ciebie?

Gość gość
Ciężka sprawa. Tamta jest toksyczną osobą z syndromem modliszki. Wabi samców i urywa im glowę. Chyba musisz pogadać ze specjalistą, jak pomóc żonie.

Gość Pieprznięta bez powodu
Rzuc zone w p**du, badz ta sama modliszka jaka ona stara sie byc! Nie patrz na milosc, niech ma nauczke krowa! Moze sie opamieta, zdzira bez mozgu i wlasnego zdania.

Gość gość
prawdopodobnie obydwie są w sekcie, jeśli nie opętane...tamta modliszka na pewno jest optętana a twoja żzona z kolei ma z nią ścisły kontakt. A zwróć się do egzorcysty, może nawet zaproś księdza do domu, bo coś niedobrego się dzieje...

Gość gość
Dlaczego nie odpowiadasz na komentarze, panie załamany mężu?

Gość gość
Modliszka urwała mu język i prawą rękę :(

Gość gość
żyjcie i dajcie życ innym

Gość załamanymąż
Nie mogę, za to że tu napisałem zrobiła mi kręcenie wora 😭

Gość gość
Tak, księdza, oszołomie. Znajdź ludzi, którzy wyciągają ludzi z sekt i poproś o pomoc..

Gość gość
Hahahaha zabawne :) a tak to wiejjjjjj :)