Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znam kobiety ktore nie myja wlosow wieczorem tylko rano dopiero przed praca..fuj

Polecane posty

Gość gość

I to moje koleżanki z pracy,które udają wielkie damy na co dzień ,a potem mówią ze one nie myją włosów wieczorem tylko rano przed praca FUj BRudaski wstretne spia w lozku z wlosami z calego dnia gdzie brud i kurz na nich jest..jak tak można?trzeba byc flejtuchem...blee NAjlepsze ze to sa prawniczki z wykształcenia a takie brudaski.

Gość gość
Ja też myję włosy codziennie rano. Spać chodzę z brudnymi, na szczęście nie śmierdzą potem.

Gość gość
21.48 łonowych??? :D

Gość gość
to teraz włosy myje się dwa razy dziennie? Ale brudas ze mnie :D

Gość gość
A nie wiecie że mycie codzienne włosów jest dla włosów szkodliwe ,i nie powinno się ich myć codziennie

Gość gość
O fuj, jestem brudasem od liceum. Doprawdy, jak żyć... Myję głowę co drugi dzień. Szok, prawda? Szkoda tylko, że niektórzy ludzie myją swoje ciało i zęby rzadziej niż ja włosy.

Gość gość
Ja ogólnie myje włosy co drugi dzień :) jak miałam długie to myłam wieczorem ale odkąd ścięłam to wolę rano (i tak zajmuje to 5 min i lepiej wyglądają wtedy) Teraz zaczęłam jeszcze używać serum do włosów to zauważyłam że i po 3 dniach włosy wyglądają świetnie (dopiero dnia 4 koło wieczora robią się trochę przetłuszczone), ale nie chce się za szybko przestawiać, za jakiś czas może będę myla co 3 dzień :P

Gość gość
Jak mozna włosy myc wieczorem? I co potem w takich wygniecionych i zapoconych przez noc isc do pracy? Ja myje rano i zawsze mam swieze i ladnie ułozone. Ale teraz rozumiem juz dlaczego sie takie brudasy w autobusie widuje :)

Gość gość
Rozumiem, że ty jesteś czyścioszkiem i myjesz włosy dwa razy dziennie rano i wieczorem? Bo przecież w nocy się pocisz zwłaszcza w upały, dużo brudu i kurzu w powietrzu, zwłaszcza zimą przy centralnym ogrzewaniu. Weź się laska popukaj w łeb i zajmij prawdziwymi problemami, a nie jakimiś pierdołami z d**y. Jak te inteligentne prawniczki z Tobą wytrzymują? Chyba po kątach śmieją się z Twojej ewidentnej głupoty? Rozumiem, że jakbyś pracowała w kopalni, na polu, albo na budowie myłabyś włosy co godzinę, bo przecież tam to dopiero jest brud i kurz. Mania czystości to też choroba....psychiczna. Nie wiedziałaś? To nie przyznawaj się przed swoimi inteligentnymi koleżankami prawniczkami, bo cie w kaftan zapakują i do psychiatryka wyślą i dopiero będą miały ubaw z koleżanki idiotki.

ja zawsze myję włoski wieczorem, ale jak jest ciepło i mi się nie chcę to dopiero rano, wtedy są ładne, świeże, a poszewkę wtedy raczej zmieniam.

Gość gość
To ohydne Nie wierze co czytam Wyobrazam sobie ze chodzicie do pracy gdzie krazy kurz i bakterie i dotykacie wlosy brudnymi rekami,a potem serio kladziecie sie z nieumytymi wlosami na czysta poduszke....o rany!to po prostu ohydne.

Gość gość
Wolę myć włosy rano co drugi dzień niż sobie zniszczyć skórę głowy, włosy codziennym myciem. Moja koleżanka sobie tak rozwaliła włosy, zaczęła myć codziennie (czasem też na noc myla) a teraz musi 2x dziennie bo pod wieczór już ma przetłuszczone...

Gość gość
gość dziś rozumiem, że jak wstajesz rano po wieczornym myciu włosów z spoconą śmierdzącą głową i lecisz z nią do pracy to Cię mniej brzydzi? Idź się lecz....już czas.....naprawdę....uwierz..

Gość gość
Kurz jest wszędzie i idąc tym tokiem myślenia to powinno się myć włosy co najmniej 3 razy dziennie: 1. Rano po nocy bo w czasie snu kurz się zebrał 2. Po powrocie z pracy bo tam zebrał się kurz 3. Przed snem bo przecież jak wracasz do domu to sprzątasz i siedzisz jeszcze kilka godzin więc znów masz kurz na włosach.

Gość gość
Moja matka to myje włosy raz na dwa tygodnie, i to faktycznie przesada... ale co dzien przeciez wosów myc nie trzeba, nawet wiekszosc specjalistów twierdzi, ze to szkodzi, bo szampony sa mocne i potrafia zrobic wiele złego... a ta osoba co załozyła temat albo jest idiotka z nerwica natrectw, albo was podpuszcza, obojetnie co, nie ma sensu na te bzdury nawet odpowiadac

Gość gość
najlepiej w ogóle nie opuszczaj łazienki, tylko cały czas myj włosy, bo jak tylko z niej wyjdziesz zaraz brud i kurz cię zaatakują. Pamiętaj, że to niewidzialne podstępne bestie dzięki, którym jesteś brudasem Fuj!

Gość gość
JPRDL :O znowu jakaś g****oburza... Idźcie sie leczyć-wszystkie

Gość gość
gość dziś debilizm należy piętnować, zwłaszcza jak ktoś się sam podkłada takimi gównianymi tematami.

Gość gość
Na czystą poduszkę?ja pościel zmieniam raz w tygodniu to według ciebie pewnie po jednej nocy śpię już na brudnej i jestem fleja. Ty za to codziennie zmieniasz pościel.

Gość gość
gość dziś nie no co ty poduszka się nie brudzi, tylko włosy. Nie wiesz?

Gość gość
Ona jest nawiedzona. Codziennie wieczorem kładzie umyta glowe na poduszke ktorą potem zapaca przez cała noc. Chodzi czupiradło do pracy to pewnie zalatuje niepraną przez miesiąc poszewką :D

Gość gość
A ja myje wlosy co trzy dni, bo sa suche i nie mam takiej potrzeby. Stosuje po myciu tylko odzywke dobrej firmy, wiec nie sa obciazone chemicznymi zanieczyszczeniami. Autor/ autorka ma sztuczne problemy. Zycze ciekawszych tematow do rozmowy ze wspolpracownikami.

Gość gość
Idiotki to jest ironia nawiązująca do topiku o myciu się, brawo autorko, same bezmozgi tu siedzę ale ważne że się myją min. 2 razy dziennie

Gość gość
gość dziś idiotko -to jest ironia do topiku o myciu się? A widziałaś odpowiedź autorki tematu??? takiej samej idiotki jak Ty zapewne, bo nawet debil wie, że odpowiedzi udziela się w macierzystym topiku, a nie zakłada oddzielnych tematów w odpowiedzi? Dla mnie jesteś taką samą kretynką jak ta co ten temat założyła.

Gość gość
Prymitywne prowo, a Wy "lykacie" jak młode pelikany :)

Gość gość
A swoja drogą czy ktoraś z was pierze regularnie poduszki i kołdry ?

Gość gość
22:02- jakiego serum do włosów używasz ?

Gość gość
Ja zaczęłam używać serum oczyszczające do skóry głowy z bionigree, ale to dlatego że miałam jeszcze problemy z łupieżem, ale teraz już znikł (w końcu) i włosy też po tym zaczęły rzadziej się przetłuszczac :)

Gość gość
Debil temat założył a wy odpisujcie i się tłumaczyćie. Większość tematów to debile i zboku tu zakładają i udają kobiety.

Gość gość
9:01, obczailam to serum na necie. Też mam skórę głowy z problemami, aż chyba sobie kupie normalnie :)