Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich czasach (dekadzie) chcielibyście żyć?

Polecane posty

Gość gość

Czy też czujecie, że nie pasujecie do dzisiejszego świata i Wasza dusza pasuje do innej epoki?

Gość gość
w różowych latach 70 :D

Gość gość
na przełomie lat 1989-1991

Gość gość
Oj tak! Przełom lat 60 i 70... Czasy hipisów... Miłość, wolność, tolerancja. Piękno.. Prawdziwe relacje, najwspanialsza muzyka, kontakt z przyrodą, cudowne samochody, przystojni mężczyźni... Przede wszystkim brakuje mi relacji takich jak w tamtych czasach. Chłopaków z burzą loków, pięknych kobiet, a nie malowideł. Inny klimat, psychodelia, skupienie się na własnej duchowości, pojednanie z ludźmi... Wcześniej bym żyć nie chciała, ale chętnie bym się przeniosła np. do lat 40 lub 50 do USA- randki, mężczyźni pełni kultury i obycia, delikatność, pocałunki w Cadillacu, początki rocka. Na parę dni mogłabym się przenieść do Warszawy pod koniec XIX wieku.. albo do Francji... elegancja, klasyczne makijaże, prawdziwy taniec... Jeśli nie, to chciałabym być nastolatką lub mloda kobieta w latach 80/90. Zupełne inne relacje niż dzisiaj, super muzyka, ciuchy, KLIMAT tamtych czasów... urodziłam się co najmniej 10 lat za późno :/

Gość gość
Tak, żeby moja młodość przypadała na magiczne lata 80te.

Gość gość
W czasach kamienia łupanego

Gość gość
ale lata 80 nie w pl bo by mnie pewnie nie stac b ylo na unitre i levisy ;/