Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziestodwulatek

Szkoda że eutanazja nie jest legalna

Polecane posty

Gość Dwudziestodwulatek

Bo już dawno bym jej dokonał.

Gość Dwudziestodwulatek
Moje życie to jedna wielka pomyłka.

Gość gość
Niestety

Gość Dwudziestodwulatek
Zacznijmy od tego, że od dłuższego czasu zastanawiam się , czy nie urodziłem się 20 lat za późno. Dzisiejsza rzeczywistość jest dla mnie zwyczajnie nieakceptowalna.Nie odnajduję się zupełnie w tym chorym społeczeństwie.Mimo tego, iż mam tylko 22 lata to czuję, że mam dosyć swojej przeklętej egzystencji .Ciężko mi jest żyć w świecie , w którym większa część ludzi patrzy się na mnie krzywo , mimo tego , że nic nikomu nie zrobiłem. Niektórzy czepiają się tego, że rzekomo się ,, bujam" a nikomu nie przyszło do głowy, że mój ,, wyzywajacy" styl chodzenia spowodowany jest koordynacją ruchową , która z powodu mojego nieprzeciętnego wzrostu jest taka a nie inna.Innym z kolei nie podoba się moja blizna.

Gość gość
Jak masz zdrowe nerki i oczy, to mogę pomóc rozwiązać twój problem :P.

Gość Dwudziestodwulatek
Jednak to nie te wrogie , prześmiewcze , nienawistne spojrzenia sprawiają , że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej .Głównym powodem takiego stanu rzeczy jest to , co stało się z płcią przeciwną , atrakcyjniejszą, ponoć ,, delikatniejszą" .Nieważne , czy znajduję się w swojej rodzinnej miejscowości , czy też w mieście , w którym studiuję , czy w Słupsku, do którego jeżdżę co roku i w którym znajduję się teraz. Wszędzie stan faktyczny jest taki sam.A im młodsze dziewczyny , tym jest gorzej .Nie chcę uogolniac , ale co do zasady , dzisiaj dziewczyny,/kobiety (wybrać właściwe) w przedziale wiekowym 15-22 nie mają innych zainteresowań niż alkohol, imprezy, dragi .Nie mówiąc o podejściu do facetów. Większość z Was zgrywa ,, famme fatale " ,, bad girl" a później narzeka, że nie może znaleźć normalnego faceta.

Gość Dwudziestodwulatek
Jak byłem młodszy , to marzyłem o normalnej partnerce , uczuciu. Teraz wiem, że jest to niemożliwe, co sprawia , że jestem jeszcze bardziej przybity i zrezygnowany.Gdybym wygrał/odziedziczył kilkadziesiąt milionów, wyprowadziłbym się z dala od tego społeczeństwa .Nie musiałbym patrzeć na te nienawistne spojrzenia Karyn i Sebixów , oraz na szczęśliwe pary, przypominające mi o mojej samotności i niespełnionych marzeniach. Na trzeźwo naprawdę jest to wszystko ciężko znieść .Pić nie zamierzam, bo alkohol i tak wystarczająco fermentu już zasiał(2 miesiące , od ostatnich juwenaliów nie tknąłem alkoholu) .Im dłużej jestem trzeźwy , tym moja niechęć do życia i społeczeństwa narasta. To tyle .

Gość gość
Nie załamuj się.

Gość gość
Też żałuję, że nie jest legalna.

Gość gość
Szkoda ze chcesz przerzucić odpowiedzialność za siebie i swoje oceny oraz myśli na kogoś obarczajac go twoja eutanazja