Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania do kobiet

Polecane posty

Gość gość

- ilu facetów wam się spodobało tym roku? - jak oni wyglądali i gdzie to było ? (pytam ogólnie o miejsce) - z iloma nie było innego kontaktu niż wzrokowy? - czy zagadałyście pierwsze same ? - z iloma się zapoznałyście - z iloma weszłyście w związek lub był tylko seks - z iloma się rozstałyście

Gość gość
- zero - z jednym, ale on sam zagadał - z nikim - z nikim

Gość gość
Eh same pauzy nie mogą być - zero - brak - brak - nie - z 1 ale on sam zagadał - z nikim - z nikim

Gość gość
nie wierzę , że nikt Wam się nie spodobał (z wyglądu) , a jeśli tak , to chyba świat się wali , smutne

Gość gość
Ja uważam że kobietom, także mi, mało który podoba się od tak, tylko z wyglądu. Nam się facet zaczyna podobać jak zaczynamy go poznawać, jak zagada, jak jest miły.

Gość gość
Mi też zero...

Gość gość
Tak, świat się wali, coraz mniej mężczyzn a coraz więcej niedorozwiniętych choptasiów, nawet ostatnio wyszło na jaw, że u mężczyzn zachodu odnotowano na przestrzeni 40 lat ponad 50% spadek jakosci spermy...

Gość gość
Szczerze to mi też 0. Nie widziałam nikogo kto powala urodą.

Gość gość
Jest sporo zniewieściałych ( rurki, kitki samuraja-co to ma być? :O ), przeciętnych i zaniedbanych.

Gość gość
skoro nikt Wam się nie podoba , to chcecie być same , rozumiem?

Gość gość
Nie, ale nic na siłę.

Gość gość
Zero na wszystkie opcje :)

Gość gość
10:02 święta prawda

Gość gość
gość dziś - wielu - roznie wygladali, w roznych miejscach - z kilkoma - nie - z kilkoma - a chu/j cie to obchodzi - z wieloma

Gość gość
gość dziś -"skoro nikt Wam się nie podoba , to chcecie być same , rozumiem?" xx To nie jest kwestia podoba się czy nie. Jestem kobietą i powiem tak, że dotychczas spotykałam na swojej drodze głownie facetów, którzy: -nie wiedzą czego chcą, - bawidamków i lovelasów w jednym (czyli pospolitych "bzykaczy") - takich co chcieli się przy mnie "wygodnie urządzić" a nie garnęli się do konkretnej pracy i nie mieli nic do zaoferowania (nie myślę tu o "kasie" a raczej samym o podejściu do życia) - niedojrzałych emocjonalnie (lub z lekkimi odchyleniami psychicznymi, określający się, że są "skomplikowani" - i innych stanowiących kompilację w/w osobowości Sądzę, że przynajmniej dla mnie znaczenie ma samo nastawienie faceta, czy jest poważny i zainteresowany w zbudowaniu relacji p.t. przyjaźń (na początek) a potem ewentualnie "coś więcej". Podobanie się jest dla mnie sprawą drugorzędną, bo dla mnie mężczyzna to przede wszystkim charakter. Wciąż jestem samotna i raczej nie nastawiam się już że spotkam mężczyznę (niekoniecznie przystojnego i bogatego) ale takiego "z charakterem" o jakim całe życie marzyłam. Pozdrawiam wszystkie singielki :).

Gość gość
czyli jednak imponuje Wam bardziej charakter , czyli jaki jest dany męski osobnik konkretnie z charakteru i to sprawia ochotę na niego , lecz są też tzw. impulsy , czyli oczy , włosy , zachowanie , sposób poruszania się itp które też sprawiają u Was zainteresowanie , bo nie znacie faceta na początku z charakteru

Gość gość
- kilku było, głównie to faceci których mijałam na ulicy albo w sklepach - nie pamięta w iloma był kontakt wzrokowy, w ostatnim tygodniu z jednym, zauważyłam, że faceci często chodzą z fochem na twarzy i patrzą przed siebie , jak już są wysocy to już w ogóle - nie zagaduję sama, bo żyję w przekonaniu, że mężczyźćni, którzy podobają mi się z wyglądu są zajęci, ewentualnie ja nie jestem z ich ligi

Gość gość
gość dziś bardzo ładnie opisałaś problem , który jest już problemem społecznym ponieważ faceci podzielili się na leni(niedojrzałych chłopców) lub cwaniaczków , jedni nie mają nic , drudzy myślą , że mają wszystko , a Wam najbardziej brakuje tych , którzy są pośrodku

Gość gość
Kobieta 10:58 to dopiero tragedia.

Gość gość
Mily i zeby potrafil mnie rozbawic ❤️ a wyglad nieistotny pozniej i tak bedzie najprzystojniejszy jak bedzie mily sympatyczny i wesoly ❤️

Gość gość
-kilku. Mozna zliczyć na palcach dwóch rak -roznie z wyglądem. Od brunetow po blondynów. Głównie w pracy. Pracuje z klientem wiec jest obieg ludzi -jako ze pracuje z klientem to zwykle był kontakt bardziej rozwinięty niż wzrokowy. Chociaż kilka niby rozmowy. Drobny żart wymiana uśmiechów -ja zagaduje nie mam z tym problemu ale to nie jest zagadywanie podrywanie tylko po prostu rozpoczęcie rozmowy ale to tez wynika z pracy -zapoznałam sie w sumie z trzema tak ze relacja jest do tej pory -z jednym z tej trójki weszłam w relacje seksualna chociaż do samego seksu nie doszło ale do innych zabaw tak to nazwijmy. Nie eliminuje możliwości seksu z nim w przyszłości moze nawet bliższej niż dalszej -nie rozstałam sie z żadnym bo z żadnym nie weszłam w związek.

Gość gość
11.06- to ja z 10.58: "są też tzw. impulsy , czyli oczy , włosy , zachowanie , sposób poruszania się itp które też sprawiają u Was zainteresowanie , bo nie znacie faceta na początku z charakteru" XX To jest tzw. "pierwsze wrażenie"- tzw. "haczyk" :) ale dla mnie liczy się charakter i przede wszystkim u mężczyzny rozeznaję charakter.

Gość gość
"Ja uważam że kobietom, także mi, mało który podoba się od tak, tylko z wyglądu. Nam się facet zaczyna podobać jak zaczynamy go poznawać, jak zagada, jak jest miły." x Dokładnie tak jest.

Gość gość
gość dziś - więc potwierdza się, że u mężczyzny charakter się liczy a nie wygląd i "prężenie klaty"

Gość gość
gość dziś ale facet może np.być aktorem , bo to jest początkowa gra więc możecie mieć tylko wyobrażenie o nim i potem się okazuje , o co mu tak naprawdę chodziło lub też , że nawet nie miał żadnych intencji do Was

Gość gość
Najwięcej romansów jest w pracy, czyli tam gdzie kobieta ma okazję poznać faceta, bez względu na urodę.

Gość gość
gość dziś niestety ale do końca tak nie jest i kobiety czasem nie przyznają się do tego , że im na wyglądzie faceta też zależy

Gość gość
Dla mnie 80 % facetów jest takich samych czyli normalni ( i wtedy zależy od tego jak zagada, co zagadać, jaki ma charakter), ale nie wyróżniamy wśród nich jakiś super i mniej super. Natomiast pozostałe 20 % to mężczyźni brzydcy i wtedy nie jestem zainteresowana nawet jak ma charakter. Pisząc brzydcy nie koniecznie chodzi mi o wygląd ale o ubranie, kulturę, słownictwo itp.

Gość laurelei
-nie mam pojęcia, pewnie coś około 50. - różnie. Raczej mieli jasne oczy i byli rudzi, ewentualnie jasny blond. Chociaż kilku ciemnych też by się znalazło na pewno. Gdzie? Wszędzie! Od internetu, po sklep w centrum handlowym. - Prawie z wszystkimi, o ile był jakikolwiek kontakt wzrokowy (z połową nawet nie było) -nie było okazji, żeby zacząć rozmowę. Z jednym pracowałam, więc czasem zamieniliśmy kilka słów. - 0 - 0

Gość gość
up