Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_foch

dziecko ciągle obrażone na cały świat

Polecane posty

Gość gość_foch

Nie wiem już co robić, moje dziecko jest ciągle obrażone, niezadowolone totalnie ze wszystkiego. Budzi się już z fochem, co chwile się obraża, wszystko jest źle. Nie wiem już co robić żeby to zmienić.

Gość gość
ma depresje od urodzenia, ja mam to samo, od dziecka bylam niezadowolona, nieszczesliwa, podła dla innych...minelo 20 lat i nadal taka jestem, takie geny, nigdy nie bede wesoła i szczesliwa :)

Gość gość
nie załamuj mnie, a bywałas jako dziecko szczesliwa, zadowolona? chociaż trochę? bo obojetnie co ja robię wszystko jest zle i nie tak jak powinno byc

Gość gość
Ile ma lat? Mój ma 7 też jest wiecznie zblazowany, niezadowolony, nic go nie cieszy, non stop ponurak, pretesje do calego swiata.. Jako 5 latek był zupełnie inny, mam nadzieje,ze to przejsciowe. Chociaz siostra meza ma 33 lata i jest wiecznym niezadowolonym ponurakiem.. Mam nadzieje,ze nie odziedziczył tego po niej ;)

Gość gość_foch
nie wiem czy wiek ma tu znaczenie, moje dziecko od zawsze tak sie zachowuje, nawet budzi sie z fochem i pretensjami, histerie, kopanie rzeczy, wymuszanie, z tym sobie radzimy, ale załamuje mnie ten ciagly brak usmiechu, obrazanie, bycie wrednym, złośliwym itd.

Gość gość
No oczywiście. Juz trzeba było czepić się szwagierki, bo twoje dziecko wredne.

Gość gość_foch
moja mama też jest wiecznie smutna, ciągle coś jest nie tak, według niej ciągle ma wiatr w oczy, i wszystko "pod górkę"ciężko żyć z kimś takim. Szybko się wyprowadziłam bo atmosfera w domu mnie przytłaczała. Nie chce mi sie wierzyc ze to może być dziedziczne.

Gość gość
Nie to, ze wredne, tylko nie cieszące się z niczego.. i "na fochane" no po mnie i po męzu tego nie ma. Jestesmy otwartymi ludzmi z poczuciem humoru, mamy wielu znajomych i grono przyjaciół , lubimy się bawić , śmiać i korzystać z zycia. Wiec z domu tego ponuractwa nie wysniosło ;)

Gość Ale to już było
Moja znajoma ma faceta który z byle powodu obraża się.To jest dorosły facet po 50 tce. Nie wyrobiłam i koleżance powiedziałam w jego obecności,żeby dała sobie z nim spokój bo będzie miała przesrane życie. Uśmiechnął się,ale coś czuję że zły jest na mnie.Podobno był najmłodszy w rodzinie, mamusi synuś i to są efekty!!!!