Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam tez jest wstyd byc dostepnym na facebooku wieczorami i w weekendy

Polecane posty

Gość gość

zwlaszcza kiedy jest ladna pogoda? Zeby znajomi nie wiedzieli, ze siedzicie przy kompie zamiast byc z druga polowa (ktorej nie macie), na wakacjach, robic cos ekstra z zyciem?

Gość gość
No co Ty... ja to mam wyj****e na to :D nie mów że się przejmujesz??

Gość virtuti
A co ekstra mam robić ze swoim życiem? Wszystko, co chciałam, to już zwiedziłam, tytuł naukowy zdobyłam, pomieszkałam kilka lat za granicą. A moi znajomi? Co najwyżej założyli rodziny. Sorry, nie mam się czego wstydzić. Wracam z pracy, rozkładam się na łóżku i czytam książki - to jest dla mnie ekstra spędzanie czasu.

Gość gość
Glupio mi troche, bo wyobrazam sobie, ze kazdy jest szczesliwy ze swoja miloscia na wakacjach albo na miescie, a ja siedze jak kompletny przegryw zyciowy. Jak widac efekt facebooka dopada tez starszych ludzi (starszych niz mlodziez). Po prostu ja czuje tez, ze zycie mi ucieka i nie robie nic fajnego, bo nie mam z kim, a przynajmniej rzadko.

Gość gość
Wstyd go jest być przyglupem który wklej zdjęcia z każdego wydarzenia w sto życiu i nie pierdnie żeby inni nie wiedzieli o tym. Hehehe swiry bookfac'a :D:D;D

Gość gość
virtuti dziś A co ekstra mam robić ze swoim życiem? Wszystko, co chciałam, to już zwiedziłam, tytuł naukowy zdobyłam, pomieszkałam kilka lat za granicą. A moi znajomi? Co najwyżej założyli rodziny. Sorry, nie mam się czego wstydzić. Wracam z pracy, rozkładam się na łóżku i czytam książki - to jest dla mnie ekstra spędzanie czasu. xxxx Szczęsliwa Ty... Ja nie mam tytulu i nie zwiedzilam wszystkiego, bo nie mam z kim. Odwazne sa kobiety, ktore podrozuja same. A ksiazki tez kocham :)

Gość virtuti
Nie podróżowałam sama. Wyjeżdżałam z rodzicami, z siostrą, z przyjaciółką, czy z przyjacielem. Nie było problemu. Dla mnie wstyd, to kraść. A nie siedzieć w domu. Poza tym, nie ma się co kryć, wszyscy moi znajomi wiedzą, że nikogo nie mam. Bo zawsze tak było i nigdy się to nie zmieni.

Gość gość
A co ekstra mam robić ze swoim życiem? Jezdzic z ukochanym tu i tam, spedzac czas ze znajomymi na imprezach, grillach. Znajomi i milosc najwazniejsza, jak tego nie ma to bieda ;/

Gość virtuti
gość dziś - nie mam tego i nie narzekam, wprost przeciwnie. Imprezować lubię, raz na miesiącu. I najpóźniej do 12 bo w weekend chcę się wyspać. Ukochanego nie mam, nie miałam i mieć nie będę. A życie mam świetne.

Gość gość
do założycielki - napisz adres e-mail jeśli jesteś z okolic warszawy i w granicach 25 lat :) moglibyśmy się poznać ..

Gość gość
Mam wiecej niz 25 lat, nawet sporo wiecej.