Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen (nie)proroczy?

Polecane posty

Gość gość

Szukalam info w internecie na ten temat i niestety nic nie znalazlam, wiec pytam tutaj, poniewaz wiem, ze bywa tu sporo osob zainteresowanych takimi sprawami. Mialam dzis sen, w ktorym bylam inna osoba (wiedzialam kim dokladnie) i bylam w podrozy. Pamietam wiele szczegolow z tego snu, byl bardzo rzeczywisty. Z ciekawosci skontaktowalam sie z ta osoba i co? Okazalo sie, ze 2 dni wczesniej byla dokladnie w tym miejscu o ktorym snilam, podrozowala tymi srodkami transportu jakimi ja we snie, zmierzala do tego samego miejsca. Kazdy szczegol sie zgadza. Ja wczesniej nie mialam pojecia o plananch tej osoby, od jakiegos czasu w ogole nie mialam z nia kontaktu. Slyszeliscie czyms takim? Jakim cudem mialam sen o wspomnieniach innej osoby?

Gość gość
A co do Krynicy k****o zawitałaes z monitoringiem?

Gość gość
każdy sen ma coś do przekazania trzeba tylko go odczytać ..

Gość gość
To zwykły przypadek. Też mam, że ktoś mi się przyśni i na drugi dzień ta osoba się odzywa. Żadnej magii w tym nie ma, to przypadek.

Gość gość
Ale to troche za duzo jak na przypadek, skoro we snie bylam w tych samych miejscach, co ta osoba, widzialam tablice z nazwa miasta do ktorej jechala, zreszta wiedzialam dobrze, ze tam zmierzam. Wiedzialam jakim srodkiem transportu, wiem nawet jaki miala bagaz, widzialam to we snie jakby na wlasne oczy.