Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa sedesu

Problemy żołądkowe...

Polecane posty

Gość Królowa sedesu

Od jakis 2 miesięcy mam problemy żołądkowe. Zawsze miałam delikatny żołądek, ale to co ostatnio sie dzieje, to jakas masakra. Po większości posiłków mam biegunkę, ale nie zwykłą, tylko bardzo wodnistą. Często zaraz po posiłku. Ostatnio nie wytrzymałam na spacerze z psem, dobrze ze była 5 rano. Byłam u lekarza, ale lekarka kazała mi jesc delikatne potrawy i to wszystko. Że to zapewne zespół jelita drażliwego. 3 dni temu byłam z kolezanka na mieście na obiedzie, zjadłam zupę i pierogi i dobrze, że była tam łazienka. Tak się nie da zyc!!! Czy ktoś tak miał???

Gość gość
lepiej korkiem analnym takim fi 60mm żeby dobrze trzymał i nie wypadł no i z korkiem można chodzić po mieście parę godzin ! :) 🖐️

Gość Królowa sedesu
Nie pytam o zdanie internetowych trollików z kompleksami spowodowanymi małymi penisami, pytam normalne osoby:-)

Gość gość i juz
Idz do onkologa, zanim bedzie za pozno

Jeśli mialabyś odrobinę oleju w głowie, to ze sr/aczką nie poleciałabyś na jakieś forum, a do lekarza. Więc nie możesz liczyć na odpowiedzi inteligentne, tylko na takim samym poziomie intelektualnym jak Twój. Rozumiem, że jak będziesz w ciąży, to też nie pójdziesz rodzić na położniczy, tylko do szamanki?

Gość gość
Dziewczyna była u lekarza- chcę się poradzić :-) Co w tym strasznego ? Idź do innego rodzinnego albo gastrologa :-) Moge Cię jedynie pocieszyć,że mój chłopak miał problemy żołądkowe -nie takie przypadki jak Ty ale również ciagle rozwidlenie i przeszło mu jakoś samo :-)

Gość gość
jeśli lekarze cie olali to pozostaje dochodzenie prawdy na wlasna reke ,zresztą ta metodą niektórzy sa lepsi od lekarzy jak się uprą,jakbym była toba uznałabym ze wszystko przelatuje nie wchłania się w jelitach,wiec oczyszczam odżywiam probiotyki dieta odkwaszajaca ,na pewno nie jem na miescie ,zresztą ja tak działam w każdym schorzeniu,tryb zycia jadlo oczyszczanie,nawet na raka pomoze

Gość Królowa sedesu
Jak wczesniej było napisane-byłam u lekarza, ale dziekuje za pozostałe odpowiedzi:-) ech, zapomniałam że w necie trzeba kogos obrazić udając pseudo- inteligenta;-) mam 3 tytuły naukowe z dziedzinie matematycznej, to chyba wiecej, niz przeciętnie, choc mam dysleksję trzeźwo myślę:-p ale dla mnie jako kobiety to temat niezwykle wstydliwy