Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porady!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Pilnie potrzebuję porady! Słowem wstępu... Mam 15 lat, mój chłopak 18. Jesteśmy razem prawie półtorej roku. Mieszka ode mnie X km i przyjeżdża do mnie pociągami na weekendzie. Na tygodniu pracuje, gdyż są wakacje i chce sobie dorobić. A teraz główna historia... 2 tygodnie temu wróciłam z wakacji. Spotkałam się z chłopakiem. Jeszcze nie uprawiamy seksu, ale coś nas poniosło i tylko się "poślizgał" po powierzchni. Gdy przestał preejakulant jeszcze był na penisie . Mimo wszystko wczoraj powinnam dostać okresu. I teraz pytanie: Czy mogę być w ciąży ? Dodam, że w tamten dzień miałam owulacje i dlatego się bardzo boję. Wiem, że może się przesunąć, ale o ile? (Przez ostatni czas się trochę odchudzalam, dochodzi do tego zmiana klimatu, stres). A czy jak w tym miesiącu bym nie dostała to czy miesiączka może mnie po prostu "ominąć"? Dziękuję z góry za przeczytanie i odpowiedzi.

Gość gość
Możesz być w ciąży skoro miałaś dni płodne , może okres ci się opóźnić z powodu stresu , jak jest naprawdę trudno tu wyrokować . Najlepiej gdy do kilku dni nie dostaniesz to zrób test i wszystko się wyjaśni . A na drugi raz bądź bardziej ostrożna i rozsądna w tych sprawach bo jesteś jeszcze praktycznie dzieckiem .

Gość gość
tak jesteś

Gość gość
nie kłam jesteś chlopem