Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaBiałek

Uprawiacie jakiś sport?

Polecane posty

Gość PaulinaBiałek

kochani forumowicze! Jakie sporty uprawiacie? I gdzie? Ja np. jestem z Warszawy i już od dłuższego czasu trenuję amatorsko tenis. Od zawsze ciągnęło mnie do to tego pięknego i eleganckiego sportu. Jeśli chodzi o miejscówkę, to zazwyczaj jeżdżę na Białołękę do Sporteum bo tam nie dość, że kort jest świetny to jeszcze ceny nie są wygórowane, a dla mnie to ważne, bo jednak jako studentka za dużo nie zarabiam.

Gość AnitazSynem
Powiem Ci, że właśnie jestem na etapie zapisywania siebie i syna na jakieś zajęcia i własnie dużo dobrego czytałam o sporteum. Nie tylko o korcie tenisowym, ale tez o ich półkoloniach, zresztą syn siostry kiedyś był na ich półkoloniach i mówił, że bardzo fajne :) Chyba się na ten tenis skuszę:)

Gość gośćMamaDaria
mam dwóch małych sportmenów, a że mieszkamy w tak dużym mieście to chciałam, żeby chodzili do najlepszego klubu sportowego. Znajomi polecili nam też właśnie Sporteum na Białołęce. Trzeba się do nich wybrać najlepiej autem, ale warto bo mają piękne korty, dużo lepsze ceny niż w innych warszawskich miejscach. Spokojne miejsce na uboczu. W sam raz na relaks i sport. Moje chłopaki bardzo sobie chwalą też ich instruktora. Widzę, że ten tenis bardzo im odpowiada:)

Gość gość
Mówicie o tym sporteum.pl z zawiślańskiej na białołęce? My tam rodzinnie się w zasadzie relaksujemy. Z mężem chodzimy czasem na tenisa, a nasz syn był u nich w tym roku na fajnych półkoloniach i też chcemy go do szkółki tenisowej zapisać, bo widziałam, że mu się tenis bardzo spodobał.