Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za objawy?

Polecane posty

Gość gość

hej od kilku dni mam objawy zblizajacej sie miesiaczki: ból brzucha,kujący nietypowy na bol miesiączki, wysypało mi twarz, czuje się ociażała, podenerwowana, bolące piersim Okres mialam miec w pt a nadal go nie mam, zawsze miałam nieregularny i nigdy tym się nie przejmowałam do teraz bo kilka dni temu dokladnie z 10 dni temu pieścilam się z chłopakiem, tak zwany peeting. Sądze ze nic nie dostało sie do srodka ale zaczelam si3 strasznie stresowac. Czy to moze byc ciaza? I takie wczesne objawy? Prosze o odpowiedz

Gość gość
Prosze o pomoc

Gość gość
to infekcja pasożytnicza lub bakteryjna , idź do przychodni do lekarza , antybiotyk .

Gość gość
Czyli moge wykluczyc ciaze? Nie doszlo do wytrysku w pochwie ale boje sie ze cos przypadkiem moglo sie dostać

Gość gość
Dziewczyny pomozcie mi. Nie mam okresu juz 4 dzien sie spoznia. Boje sie zejestem w ciazy mimo ze nie było wytrysku w pochwie. Dzisiaj mi zimno mimo upału na dworze ale siedze w pomieszczeniu gdzie jest klima, czasem mam taki mini katar, brzuch boli ale jakod inaczej niz na okres, ciągle mi bulgocze w brzuchu, mam gazy, nie mam zadnego plamnienia ani sluzu. Czy moze to byc ciaza? Pomooocy