Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasikkkk93

Zdrada w ciąży

Polecane posty

Gość Kasikkkk93

Hej, po krótce: mój facet dobierał się do mojej siostry (!!!) kiedy byłam w ciąży (!!!) Do seksu nie doszło oczywiście, bo siostra się nie zgodziła. Facet chodzi na kolanach i błaga o przebaczenie. Twierdzi, że kocha, ciągle wydzwania, żałuje. Został wyrzucony z domu. Dziecko jest już na świecie. Czy to kwalifikuje się jako zdrada? i najważniejsze: Wybaczyłybyście taki występek?

Gość gość
Nie. Nie dość że chciał Cię zdradzić to w dodatku jest idiotą... serio z siostrą która nawet na niego nie leci? Zamiast mózgu ma sama wiesz co

Gość autorkaaaa
a "dla dobra dziecka"?

Gość gość
Nie, nigdy. Bycie z idiotą na pewno nie będzie dobre dla dziecka

Gość autrkaaa
ktoś jeszcze poradzi?

Gość gość
To zależy co Ty czujesz, czy jesteś gotowa mu wybaczyć , co na to siostra i jak on się zachowuje, jak tłumaczy. Dla mnie to niepojęte, ale znam podobne przypadki, nawet takie gdzie siostra nie odmówiła... nie można komuś radzić, to Twoje życie, Wasze dziecko i musisz sama przemyśleć.

Gość gość
Trudna sytuacja. Współczuję Ci, kochana. A może daj mu jeszcze szansę? Tę ostatnią hm?

Gość autorkaaa
A inne pytanie: Czy powiedziałybyście co się stało całej jego rodzinie? Nie chcę go oczerniać, w końcu to ojciec mojego dziecka, ale powoli widzę, że wszyscy zaczynają mieć do mnie pretensje, że ja taka zła, a on tak kocha przecież. Gdyby tylko znali prawdę :(...

Gość gość
Mój mnie zdradzal jak byłam w 4 miesiącu. Kopnelam go w d**e i przynajmniej mam spokój.