Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Może to śmieszne ale mam ochotę zemścić się na teściowej za 10 lat wredoty wobec mnie. Zawsze tak by mąż nie widział, wbijanie szpilki itp. Teraz jestem w ciąży i mam cukrzycę ciążową a ta franca zaprasza nas ciągle na obiady albo sama przywozi nieproszona i zawsze posiłki są takie, których jeść nie mogę. W kuchni ma wydrukowana listę z produktami zakazanymi przy cukrzycy. Koniec nie odwiedzamy jej. Nasza córeczka zapytała jej czemu się z nią nie bawi to jej powiedziała że skoro jest podobna do mnie to napewno mój mąż nie jest jej ojcem więc ona nie jest jej babcia i jej nie lubi. Ona jest chyba chora. (Podejrzewam że rok temu zatruła mi psa) Jak przychodzi do nas to potrafi stać pod drzwiami dwie godziny!!! Nie jestem w stanie tak długo uciszać dzieci. Teraz mąż był tydzień w Polsce więc dosyć spokojnie było ale oczywiście nie mogliśmy spędzić spokojnie tego tygodnia bo przecież mamusia się stęskniła! Dziś wyjechał i znowu się zaczyna. Chyba wyjadę z Polski z dzieciakami bo ja już z mam tego babska dosyć.

Gość gość
Zrob obiad i dosyp.... Juz google ci powie co:)

Gość gość
Powiedz jej wprost,że nie chcesz aby cię odwiedzała

Gość gość
gość dziś iść siedzieć za flądrę to nie warto.

Gość gość
A dlaczego nie możesz jej wprost powiedzieć, że nie życzysz sobie jej odwiedzin? Skoro jest tj piszesz to chyba nie ma czego u Was szukać a Ty nie powinnaś się denerwować w ciąży. Nie wyobrażam sobie tak powiedzieć do dziecka ;-( Zamiast planować zemstę chyba wystarczy jej powiedzieć wprost.

Gość gość
gość dziś popieram w 100% szkoda nerwow

Gość gość
Oczywiście że próbowałam rozmawiać. Ona mi na to teksty "mów Joli bo mnie dupa boli" albo "nie strasz nie strasz bo się zesrasz" i tyle pogadać jej można. Jak jej nie wpuszczę to się dobija jak wariatka a jak się zmęczy to siada na schodku i gra na komórce...

Gość gość
Zabiorę się na parę dni do rodziców to i tam przyjedzie...

Gość gość
no to zejdz na jej poziom i jak bedzie sie dobijac do drzwi krzyknij 'nikogo nie ma w domu, idz do joli bo tu wszystkich dooopa boli' jak da ci obiad, ktorego nie mozesz zjesc, wywal go na jej oczach do smieci i powiedz 'ups! wyslizgnelo mi sie z reki, dobrze, ze chociaz prosto do kosza, bo musialabym sprzatac' kto ogniem walczy ten od ognia ginie...

Gość gość
nie rozumiem, jak z kimś takim, jak ty ten biedny chłopak, twój mąż wytrzymuje. Gdybym taka była, jak ty, mój by mnie w kałuży utopił.

Gość gość
Zero kultury. Tesciowa ktora ma zbyt wiele wolnego czasu. Najgorszy typ. Namolna, natretna, nadgorliwa. Jesli potrafisz badz stanowcza i zerwij kontakty.

Gość gość
Hahahaha super ten tekst "idź do joli bo tu wszystkich dupa boli" hahahaha:D popieram, z takimi trzeba ich własna bronią,

Gość gość
A tak Poza tym - w świetle prawa to ona Cie nachodzi , wiec jesli naprawdę chcesz jej dopiec i zeby sie spaliła ze wstydu, to jak znowu bedzie sie dobijać, udawaj, ze Cie nie ma - potem wezwij policję za zakłócanie miru. Ale to juz level hard.

Gość gość
Skup się na ciąży świrze,bo jak się dziecko takie podobne do ciebie urodzi to klękajcie narody,będzie się działo:)