Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen, bardzo dziwny sen

Polecane posty

Gość gość

Śniła mi się zmarła babcia, za którą wczoraj się modliłam. Siedziałyśmy razem przy stole. Była wojna...Wtem do pokoju wtargnął żołnierz, wyglądał tak srogo, że myślałam, że zaraz nas pozabija. A żołnierz skupił się tylko na mnie, podszedł do mnie, złapał mnie za twarz i powiedział "ty, tam do pokoju na łóżko". A ja się bardzo wzbraniałam, szarpałam, miotałam, bo wolałam żeby mnie zabił..a on widząc mój opór zmiękł..coś jakby nagle przemienił się ale musiałam z nim iść, byłam jakby w jego niewoli, pamiętam jakieś okopy, strzelanie, pociski, a ja musiałam być niedaleko jego, wtedy nic mi jakby nie groziło... Po takim śnie można zwariować...Cóż on ma znaczyć?

Gość gość
na logikę rzecz biorąc zmarła babcia może symbolem wypełnienia planów Boga Wojna - kłótnia żołnierz - ktoś, kto walczy w jakiejś sprawie żołnierz choć wygląda srogo, wcale srogi nie jest a w tym horrorze, jakim jest wojna, gwałty, bezprawie - pod jego ochronką źle nie będzie...choć wcale nie pięknie, kiedy pociski fruwają w powietrzu

Gość gość
Sni wam się wojna, bo w polityce tylko woja, wszędzie rozłamy, odrzucenia i proszę jak to się odbija na psychice ludzi

Gość gość
"Z kolei żołnierz walczący sugeruje nam, aby nie wtrącać się w nieswoje sprawy. Jeżeli we śnie odczuwamy strach przed żołnierzem, może to być sygnał do bycia bardziej ostrożnym. Czasami taki sen wyraża także nasz lęk przed odrzuceniem lub zemstą pewnej osoby." http://sennik.us/z/zolnierz/

Gość gość
Bardzo wymowny obraz niewoli lęku przed ludźmi i światem, aż do jakiejś toskycznej miłości tego lęku... Babcia ci przyszła powiedzieć żebyś się nie bała, ale co ci babcia pomoże skoto ty się tak boisz, że jesteś właściwie spralizowana lękiem...

Gość gość
opór słaby, skoro niewola trwa...

Gość gość
Zawsze lepiej więcej się bać niż być takim beztroskim i pewnym siebie...Ale co za dużo, to nie zdrowo...

Gość gość
OOO ten sen dobry do gry w multilotto , takie cyfry z tego snu wyszły 14 30 10 79 2 64 49 22 40 15 ciekawe które wpadną w południowym losowaniu a które w wieczornym,

Gość gość
Dziwi mnie w tym śnie dlaczego babcia nie reagowała, tylko smutna patrzyła, że ten złonierz bierze mnie w niewolę...Wciąż myślę o tym śnie...czemu żołnierz zrezygnował z gwałtu a wziął mnie w niewolę...

Gość gość
smutek babci znaczy zło w twoim życiu... żołnierz to symbol walki, zdeterminowania, siły...jak również gwałtu, niepokoju i bezprawia.

Gość gość
Bo sqrwialemu żołnierzowi stara ucielaby q**sa i zabrała bliźniaki :-D

Gość gość
no właśnie, to modlitwa Twojej babci sprawiła, że człowiek silny, który mógłby ci zrobić krzywdę, zmieni swe zamiary ale będziesz pod jego wpływem, więc bądź ostrożna i nie bój się...

Gość gość
s********j

Gość gość
dlaczego ktoś ma spierdalać