Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Picie zimnej wody i napojów w takie upały jest niezdrowe, trzeba pić ciepłe !

Polecane posty

Gość gość

Bierzcie przykład z arabów i murzynów trzeba bić letnie lub cieple napoje, najlepiej lekko słodzona ciepla herbata (NIE GORACA KAWA CZY HERBATA) zadnych kranówek typu zywiec zdrój, kropla beskidu, coca cola z lodówy ciuchów też macie na sobie za mało, na golasa latacie po ulicy, a trzeba sie zakrywac, dluga spodnica do kostek a nie miniówa aż wam rowa prawie widać

Gość gość
Racja

Gość gość
Sama sobie noś kiece po kostki, możesz nawet burke ubrać.

Gość gość
To jest prawda.

Gość gość
Mysle ze autorem jest facet, ktory dawno nie bzykal i widok panny w krotkiej spodniczce, stawia go na bacznosc :D

Gość gość
ale on/ona ma rację, zwykła woda przelatuje przez żołądek, jelita i nerki jak przez sito, zaraz to wysikujesz, płyn powinien być o odpowiedniej osmolarności, jesli wypije się ciepłe i słodkie to taki płyn dłużej siedzi w żolądku, wolniej się wchłania czyli słodzona herbata, soki czy nawet zwykła woda z łyżką miodu i szczyptą soli - taki domowy płyn nawadniający :) więcej ubrań = mniejsze parowanie, mniej się ciało nagrzewa ale ciuchy muszą być wysokiej jakości czyli len, naturalny jedwab, bawełna (to, że na metce jest 100% bawełny niestety nie oznacza że tam jest naprawdę bawełna, dotyczy to zwłąszcza szmat z bazarów, targów) Ludzie myslą, że im bardziej się rozbiorą i więcej wody wypiją tym lepiej, od nadmiaru wody też można kopnąć w kalendarz

Gość gość
17:39 ja nie umiem napoic sie woda, pije tylko piwo, noo z sokiem.czasem, ci by te elektrolity....

Gość gość
Autorka ma racje . Ja obecnie pije ciepła herbatkę z mięty . To lepiej chłodzi organizm niz litry wody .

Gość gość
Niby prawda. Jednak tu jest Polska. Upały trwają tydzień to chyba też różnica.

Gość gość
Najbardziej wkurzają mnie te paniusie którym widać rowa. Jedzie taka panna w tramwaju i na d***e ma jedynie sznurek, z przodu to samo, sznurek wrzyna jej się między wargi i wiszą je takie dwie wargi jak u indora.

Gość gość
Nie jestem w stanie się zmusić do picia gorącego jak żar leje się z nieba. Robię sobie na bazie cisowianki izotonik według przepisu z neta i też dobrze nawadnia i gasi pragnienie. No i czarnych ubrań lepiej nie zakładać, a co do skąpych strojów to też mnie to razi. W przykrótkie szorty i faceci bez koszulki w miejscach publicznych, które nie są plażą

Gość gość
A ja piję chłodną wodę i jakoś żyję pomimo widoku krótkich spodenek

Gość gość
Ja pije zimne napoje, noszę krótkie spodenki i spódnice i mam w nosie czy się to komuś podoba czy nie

Gość gość
Jest róznica gdy upały trwają bez przerw 2 miesiące, a gdy jak u nas - 2 dni trochę przygrzeje, a potem znowu chłodniej. Akurat czystej wody staram się z reguły nie pić, jednak zwyczajnie przyjemniej się czuje pijąc chłodniejsze napoje i tyle.

Gość gość
Umarłam ze śmiechu :D :D wiszą wargi,jak u indora :D :D