Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 70I fajny rozmiar?

Polecane posty

Gość gość
lepiej zmniejsz bo to juz kalectwo :o

Gość gość
Ale wcale nie wyglada na taki duzy. Dobrze dobrany biustobosz i tyle. Nie mam scisnietych piersi wystajacych do polowy z misek. Duzo kobiet nie umie dobrac biustonosza.

Gość gość
dziwne bo ja mialam 65J i musialam miec operacje ;) widac zapasiona jestes skoro az taki duzy nie jest ;)

Gość gość
Jaka operacje? No chyba sciemniasz. 58kg waZe

Gość gość
ta, chyba 58kg i 150cm wzrostu sorry, ale majac 25cm wiecej waze mniej, wiec daruj sobie, bo jestes zwyczajnie gruba to i cycki nie wydaje sie duze. kazxdy normalny ginekolog proponuje operacje jesli ma sie tak duzy biust ;)

Gość gość
167cm i 58kg A czemu mialabym mirc operacje. No moze jak ktos ma problemy z kregoslupem. Przeciez w niczym mi to nie przeszkadza. A co ma ginekolog do wielkosc****ersi. Owszem bada je ale nie ocenia" o masz za duze, to powinnas zrobic sobie operacje" co za bzdury. Ile Ty masz lat kobieto?

Gość gość
I nie jestem nastolatka zeby wazyc 50kg Jestem szczupla

Gość gość
co ma ginekolog do piersi? to co onkolog do nowotworów.. I tak duzy biust boli, KAZDY DUZY BIUST. Wiedziałabys to gdybys nie była tucznikiem/tępą marzycielką :)

Gość gość
Boli haha to tak jak kazda duza pupa boli ale sie usmialam. Wiem, ze niektore kobiety maja problemy z kregoslupem przez to ale ja nie tak ciezko to zrozumiec? Przeciez nie wszystkie jestesmy takie same. Kiedys jak mialam lat nascie faktycznie mnie denerwowal, ale teraz sie z niego ciesze naprawde :)

Gość gość
no tak bo to na tyłek wpływają hormony w trakcie trwania faz.. Bo to w tyłku są gruczoły reagujące na zmiane hormonów. Tyłkiem karmi sie dziecko. Gorszego porownania nie czytałam już dawno. Bo to tylko kręgosłup boli od duzych piersi, a one same juz nie. Widac ze ten temat zalozyl jakiś niedoswiadczony prawiczek :D Idz sie mastrubowac do majtek siostry :D

Gość gość
Jak piersi bola dalej nie rozumiem? Mam dwojke dzieci i karmilam je normalnie. Naprawde nie rozumiem co Ty tutaj piszesz. Problemy z piersiami mozna miec zawsze nie zaleZnie od wielkosci. Robie usg regularnie i wsZystko jest ok. Moze Ty mialas jakies problemy ale prosze Cie nie pisz ze kazdy ma sie operowac bo sa duze.

Gość gość
Nie chce byc zolza i nie chce sie klocic o takie p*****ly. W sumie to mnie zaciekawilas tym bolem. No mam nadzieje, ze u Ciebie juz wsZystko ok i duzo zdrowka zycze w takim wypadku. Mam 34 lata ;)

Gość gość
Nie, nie mam problemów. KAZDY duzy biust boli. idz do lekarza i tez ci to powie

Gość gość
Co lekarz mi powie ze mnie boli? O jejku myslalam ze to w odwrotna strone dziala. No nic pozdrawiam Cie

Gość gość
chłopie idź sobie walic do tych 70I i nie pierdziel glupot bo osmieszasz kobiety :D