Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o takiej sukni slubnej?

Polecane posty

Gość gość
Piękna, ale będzie wyglądać dobrze tylko na drobnych, szczupłych i z małym biustem.

Gość gość
Ostatnio byłam na weselu gdzie panna młoda miała coś podobnego tylko białą. Wyglądała ślicznie. Z drugiej strony to dział o ciąży i macierzyństwie nie zaśmiecajcie go pytaniami o suknie ślubne od tego jest dział o ślubach.

Gość gość
Bardzo ładna:)

Gość gość
Ładna, ale dla bardzo szczupłej sylwetki.

Gość gość
Jest nieproporcionalna, wyglada jakby modelka stala na podwyzszeniu... znaczy ze co?? Jak bede szla mam deptac po sukience, czy przepadac? Kojarzy mi sie z latami 1910-1920 ino modelka beretu ni ma!

Gość gość
Mnie się, szczerze mówiąc, nie podoba ta luźna góra. Sprawia wrażenie niechlujnej. No i kolor też taki smutny.

Gość gość
Mi też się nie podoba, jak koszula nocna

Gość gość
od 1do 5 oceniam na 2

Gość gość
Nie podobają mi się takie proste sukienki.

Gość gość
Nie podobają mi się takie. Suknia ślubna to.nie koszula nocna ani halka. To ma być cięższe i bardziej pompatyczne. Nie każda ma dwa pryszcze zamiast biustu żeby nosić takie coś. A gorsetowe góry hejtujesz autorko pewnie dlatego ze do gorsetu trzeba mieć jakiś biust.

Gość gość
mi się nie podoba, taka zwykła sukienka

Gość gość
Wydaje mi się ze to wkleila ta trollica co tak wyzywala te kobiety od tradycyjnych sukni ślubnych. Chce się upewnić czy ładną miała suknie bo jest zakompleksiona na tyle ze tam pod tematem jak ktoś ją prosił o wklejenie tego cuda niby z UK to nie odpisała. Na suknie z rozkloszowanym dołem i gorsetem wylała kubeł szamba a w nocy płacze w poduszkę bo zbiera na chirurga od powiększania biustu a coś cienko jej idzie wiec jedyne co jej pozostaje to hejt na biuściaste w gorsetówkach

Gość gość
Mi się góra nie podoba, ale ogólnie jest ładna. Tylko faktycznie - to jest dla szczupłych i zgrabnych. Najlepiej też o delikatnej urodzie.

Gość gość
Nieprawda. Ja jestem szczupłą i zgrabna, rozmiar 36 a wcale nie musiałam nakładać sukni takiej jak z linku by wyglądać ok

Gość gość
"Nieprawda. Ja jestem szczupłą i zgrabna, rozmiar 36 a wcale nie musiałam nakładać sukni takiej jak z linku by wyglądać ok " Ty się naucz czytać ze zrozumieniem zamiast klepać bezrozumnie "nieprawda" :O Wszyscy piszą, ze TA SUKNIA będzie dobrze wyglądać tylko na szczupłych, a nie, ze szczupłe tylko w niej będą dobrze wyglądać...

Gość gość
A mi się podoba. Jest zwiewna i lekka. Nie każdy lubuje się bezach i ciężkich materiałach.

Gość gość
Niekazda ciężka suknia to beza. Podaj definicje bezy i wklej linka hejterko z UK

Gość gość
Nie jestem hejterką, ani tym bardziej z UK. Wyraziłam swoją opinię, dla mnie takie kiecki są ładne i mogłabym taką założyć na swój ślub o ile dobrze bym w niej wyglądała. Ty byś założyła inną i okej, ale widzę że Cię moja opinia zabolała. Z tym, że to już nie mój problem.

Gość gość
Ujdzie w tłumie. Ja wolę jeszcze bardziej skromniejsze. I moimi faworytami są te sukienki z długimi rękawami,gdzie jak najmniej ciała jest wyeksponowane :)

Gość gość
dziś Zaraz się dowiesz, że na ślub nie można się skromnie ubrać, bo musi być "pompatycznie".

Gość gość
Nie mój gust, do tego nie zrobiłabym z sukni miotły by zamiatac nią cały kościół.

Gość gość
Mysle ze wyglada jak halka... :O

Gość gość
Jest roznica miedzy "skromnie" i "byle jak"... ta sukienka jest po prostu byle jaka...

Gość gość
Dla Ciebie jest byle jaka, a dla mnie jest piękna i coś podobnego będę sobie szyła. Ślub będzie w plenerze i taka zwiewna suknia będzie idealnym dopełnieniem ceremonii.

Gość gość
brzydka, jak brudna

Gość gość
Suknie trzeba dobierać do typu urody i do swojego charakteru. Co z tego, ze suknia typu księżniczka czy syrenka jest śliczna, ładna etc. jak nie do każdej dziewczyny pasuje? Byłam już na ślubie gdzie rodzina wywarła presje na dziewczynie i kupili jej przepiękną zagramaniczną białą księżniczkę jak dziewczyna wyglądała jak przebrana na maskaradę? Laska ruda, blada, delikatna uroda i idealnie by jej było w zwiewnej, rustykalnej lekko kremowej sukience z dodatkiem koronek, z wiankiem na głowie tak jak sobie wymarzyła ale nie, bo to "halka" i w dodatku "brudna" no i welun musi być strojny pikny :o wyglądała ta panna jak 7 nieszczęść i co z tego, że miała przepiękną drogą suknię? i

Gość gość
Fason mi się podoba ale kolor nie.