Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawi mnie czy wydać 600zł na perfumy na rok to dużo dla was?

Polecane posty

Gość gość

Na trzy flakoniki po 50ml

Gość gość
Nie. Lepiej kupić sobie raz na jakiś czas coś porządnego niż nakupowac dziadostwa. Sama nie zarabiam kokosow ale perfumy kupuje oryginalne i.lubię od czasu do czasu kupić sobie coś luksusowego

Gość gość
Dla dużo to jest wydać 600zł na dentystę więc chodzę z dziurami już któryś rok a na takie bzdury miałabym wydawać ciężko zarobione pieniądze? Dezodoranty są wystarczające.

Gość gość
Sorry, ale woda za 200 zł, to nie jest dziadostwo. Niektórzy co prawda lubią niszowe zapachy, ale mi z powodzeniem wystarczy np dkny czy lancome. Ja od początku roku wydałam ok 500 zl. Kupilam 3 x 30 ml. Dwie wody perfum. i jedną toaletową. Dwóch z nich raczej nie zużyję do końca roku, bo to intensywne zapachy. Świeżą do codziennego użytku pewnie jeszcze raz dokupię, więc też zamknę się w ok 600 zł o ile nic mnie nie oczaruje nowego. Czasami pewnie mniej wydaje, jak nie kupuję nic nowego, tylko swój stały zapach w dużych pojemnościach i w promocji, to mogę się do 3 stów na rok zmieścić.

Gość gość
Sorry, źle przeczytałam. Myślałam, że zarzucasz autorce dziadowanie. Moj błąd

Gość gość
Ile wy zarabiacie, że to dla was nie jest dużo? Mnie ledwo starcza z wypłaty 1500 na dezodorant i antyperspirant, tzn. niby mogłabym kupować perfumy no ale ja wolę odkładać sobie co mc 150zł na kredyt hipoteczny za 50 lat i chyba każdy by wolał.

Gość gość
Nie. Ja wydaję tyle lub ciut więcej na 1 - 100ml butelkę

Gość gość
Ile wy zarabiacie, że to dla was nie jest dużo? - ok. 3000 + ok. 500-1000 dorabiam, przynajmniej 1 000zl / mc odkładam

Gość gość
Dla mnie norma to perfumy za 350-420 PLN. Co najmniej że 4 na rok.

Gość gość
Warto kupić za takie pieniądze perfumy bo są trwałe ja tak robie i wystarczaja mi na bardzo długo. Warto sie rozejrzeć za dobrym sklepem internetowym.ja już swój znalazłam. www.mania-perfum.pl mają tania dostawę i szeroki wybór oryginalnych perfum.