Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joha

Osobowości psychopatyczna

Polecane posty

Witam, chciałabym porozmawiać z ludżmi ,którzy byli lub są w związkach z mężczyznami (kobietami ) o osobowości psychopatycznej.

Gość gość
Mój mąż popada ze skrajności w skrajność. Raz do rany przyłóż a za chwile drze morde w niebogłosy. To chyba osobowość psychopatyczna prawie się z nim rozwiodlam to pojawiło się jakieś babsko które widziało w nim jakimś cudem anioła. Zaczęli knuć razem przeciwko mnie a ja byłam w trudnej sytuacji bez pracy itp wystraszyłam się bo nie wiedziałam do czego razem są zdolni a mamy dzieci i nie chciałam żeby ucierpiały więc zciagnelam go spowrotem do siebie i teraz żyje dalej w tym piekle. Nie wiem czy uda mi się kiedyś z tego uwolnić. Czy można mieć wiekszego pecha w życiu? Chyba nie,moje życie to bagno.

Gość gość
I wtedy się obudziłam śniło mi się, że jestem żoną.

Fajnie że się odezwałaś....być może Twój mąż jest po prostu cholerykiem?osoba z zaburzeniami psychopatycznymi nie są empatyczni,nie znają wyrzutów sumienia ,nie mają poczucia winy a ludzi traktują instrumentalnie....mój tata jest cholerykiem...mama ma bardzo ciężko...śmiem nawet powiedzieć ,że tato odebral jej radość życia, mama już niedosłyszy, trudno jej się skoncentrować, jest bardzo kochana ,ale mój tata jest dla niej bardzo niedobry,krzyczy od świtu do nocy....ale tylko do niej....do dzieci już jest inny.....ale wystarczy mu powiedzieć coś co go zdenerwuje (a często jest to błahostka) i już wybucha...są wyzwiska, nawet grożby...a za chwilę jest cisza po burzy.. Osobowość psychopatyczna to chyba jednak nie jest..

Gość gość
Joha Ile ma lat Twoja mama? Powinna odejść, zniszczył już jej psychikę, to obije jej się na zdrowiu. Albo już się odbiło. Dlaczego z nim jest?

Gość gość
Jestem w związku z prawdziwym psychopatą, nadal w tym tkwię. Zniszczył mnie, prawie ubezwłasnowolnił, a ja nie ma siły odejść. Moje zdrowie jest w gruzach. Poza psychiką zaczęły sypać się jak z worka choroby somatyczne. Na dłuższą metę zostaje się wrakiem człowieka.

Gość gość
Jak lubisz żywcem umierać,to tkwij dalej w tym syfie. Nie przekonuje mnie,że jedyny powod to "nie mam siły od niego odejść".

Gość gość
Jest taki temat na uczuciowym o "partnerach " psychopatach.Pisza fantastyczne kobiety,warto poszukać i tam się dołączyć.