Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość większej bzdury nie słyszałem

czemu mieszczuchy piszą takie bzdury o wsi ???

Polecane posty

takie jak tu xxx Większa anonimowość i ludzie tak nie obrabiają d**y sasiadom jak na wsi, gdzie wszyscy wszystko muszą wiedzieć. 2. Lepsza komunikacja, na wsi musisz mieć samochód, w mieście masz tramwaje, taksówki, autobusy 3. Blisko do sklepów, do fryzjera, kosmetyczki, do kina, do centrum handlowego, a jak masz dalej jakiś sklep to dojedziesz autobusem. Na wsi musisz mieć auto. 4. Wieczorem możesz iść na spacer, bo wszędzie widno, zima nawet w centrum handlowym możesz siedzieć do 21 a na wsi po zmroku tylko siedzenie w domu 5. Jak dziecko już pójdzie do szkoły lepsze jest miasto. Bliżej jakieś baseny, kółka taneczne, szkółki wspinaczkowe itd 6. Jak masz dzieci nastoletnie -bliżej mają do kina, do kolegów, mogą się powłoczyc po sklepach, albo jeździć na deskach w skytepatkach, a jak trzeba to wsiada w tramwaj i do domu. Na wsi musiałabyś dziecko wozić do miasta. 7. Łatwiej z pracą bo na wsi tylko sklep spożywczy. 8. Jak wioska blisko miasta, a praca w mieście, to dojedziesz szybko. Jak wioska leży daleko , na dojazd stracisz z godzinę albo lepiej. 9. Mieszkanie w mieście zamykasz i jedziesz na urlop, domu na wsi nie zostawisz, 10. Mniej pracy w mieście, na wsi musisz sam odśnieżyc, zgrabic liście, pomalować parkan i tak dalej. A jak się komus zechce wsi to w lecie jedziesz na 2 tyg do gospodarstwa agroturystycznego i gotowe. xxx

ja napisze tak ... Ktoś tu napisał że na wsi jest tylko sklep spożywczy brak pracy każdy każdego zna i obgaduje i są plotki... Kto ci takich bzdur nagadał skoro nigdy nie byłaś na wsi i goofno wiesz o wsi to zamknij ryj ps 8 km od mojej wsi w innej wsi jest biblioteka poczta ośrodek zdrowia kiosk kilka sklepików stacja benzynowa market Dino zakład fryzjerski stacja kolejowa itd a w mojej wsi jakoś prawie każdy się zna ale jakoś nikt nikogo nie obgaduje nie szkaluje i nie żyje życiem innych każdy ma swoje życie ps do najbliższego kina mam 30 km i tam właśnie budują 5 salowe kino i ogromną galerie handlową i to na wsi z dala od dużego miasta ok 70 km od dużego miasta na basen kręgielnie siłownię fitness większe zakupy to jadę do miasta powiatowego myślisz że dzieci na wsi nie mają kolegów tylko są w miastach? :D akurat na wsi dzieci mają dużo kolegów i koleżanek rówieśników mam dwa place zabaw boisko świetlice dwa grzybki sklep blisko las grill stół do ping-ponga przedszkole szkołe itd i tam się każdy spotyka więc nie pleć bzdur o wsi skoro goofno o niej wiesz

ps i myślicie że na wsi nic nie można robić dzieci mają u mnie na wsi dwa place zabaw dwa boiska stół do pingponga mogą sie pobawić też na podwórku mogą na rolkach hulajnodze deskorolce pojezdzić i tak robią można rowerem pojeździć poczytać ksiazke pisać jak ja na kafeterii teraz obejrzeć fajny film na internecie a na basen siłownie kręgielnie większych sklepów itd mam tylko 15 km i jak jest ciepło mozna tam nawet rowerem pojechać

Gość gość
i co ???