Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dac mojemu chlopakowi do zrozumienia

Polecane posty

Gość gość

Ze nie chce z jego rodzina PATOLOGIA nic miec wspolnego.. Dzwonia jak kasy nie maja tylko chleja a pozniej na jedzenie nie maja. Od chlopaka tez tylko chca zeby im byle co zalatwial. Nie chce ich w naszym zyciu. Nawet na slubie!!!

Gość gość
Powiedz mu wprost. Szkoda, że on jest na tyle miękki i naiwny, ze daje się wykorzystywać. Rozumiem, że rodzina itd ale wszystko ma swoje granice i z toksycznymi ludźmi więzi trzeba zerwać jak najszybciej.

Gość gość
Ja to wiem. Ale moj facet robi wszystko co mu powiedza. Tlumaczy sie jak cos sie go pytaja mowi o wszystkim im a jak mu ja powiem co mysle na ich temat to sie na mnie drze. Bo to jest jego rodzina taki mi mowi

Gość gość
Jak dlugo razem jestescie?

Gość gość
Ponad 6 lat.

Gość gość
niestety wasz związek jest skazany na niepowodzenie, skoro nawet nie chcesz ich na ślubie, on na to na pewno nie pójdzie, w końcu to jego rodzina. On musi mieć też jakieś ich cechy i prędzej czy później zacznie cię wkurwiać.

Gość gość
To prawda zacztnam to zauwazac bo widze ze nie szanuje mojego zdania na powazne tematy. Klocimy sie coraz bardziej.A on dalej za nimi tak jest. A oni tylko hajsu na picie chca jego maja gdzies. Zyje zyciem ich a jemu wygodnie tak bo przebywa u mnie.

Gość gość
Ten slub bym przemyslala na Twoim miejscu, posiadanie dzieci tym bardziej. Przypuszczalnie facet bedzie musial alimentowac starych do konca ich zycia, wiec on bedzie pracowal na rodzicow, Ty na siebie i dziecko. Pomijajac fakt, ze sklonnosc do uzaleznien sie dziedziczy. No i to, ze fajnie byloby dac dziecku normalnych dziadkow:)