Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dziwne bóle przed okresem miałyście

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewne pytanie do pań. Mianowicie dzisiaj jest 3 dzień kiedy boli mnie brzuch. Ból jest trochę dziwny, tak jak przed miesiączką, ale tej ciągle brak. Niestety nie mam regularnych cyklów miesiączkowych. Wychodzi na to, że dzisiaj jest 24 dzień cyklu. Ostatni okres miałam 10.07 (23 dzień cyklu). Też wyglądał dziwnie, trwał 8 dni, na początku skąpy, jasnoczerwony, potem była krew i znowu takie plamienia, ale już tak kiedyś miałam więc się zbytnio nie przejęłam. Po tamtej przygodzie okres dostałam 27 dni później. W ciąży raczej nie jestem, chyba że jakoś wiatropylnie (jestem za młoda na współżycie, ani ja ani mój chłopak bezpośrednio się nie dotykaliśmy). Ból nie jest duży, czasem się nasila, a za chwilę znowu opada. I tutaj moje pytanie - czy to coś o co powinnam się martwić? Wiem, że kobiety mają takie bóle przed okresem, ale trwają od 2-3 dni, a u mnie już trzeci i nie zapowiada się jakbym miała dostać miesiączki. Niepokoję się dlatego, że nigdy nic takiego u mnie nie występowało. Wiem, że okres mam nieregularny, ale z reguły nie występuje później niż po 31 dniach (czyli powinien być najpóźniej za 8 dni). Obstawiałybyście okres czy coś innego? Jeżeli u Was występują bóle to ile dni przed trwają przeciętnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować